0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Hazánkban a STIHL legújabb COMPACT akkumulátoros kéziszerszámai

Akár a vasárnap délutáni szieszta idején is nyugodtan használhatjuk a STIHL legújabb kerti szerszámait, hiszen a könnyű és csendes eszközökkel a professzionális felhasználók mellett immár az otthon tevékenykedők is bármely napszakban úgy dolgozhatnak kertjeikben, hogy a gépek zajával nem zavarják a környezetükben élőket.

Bakon Gábor, az Andreas STIHL Kft. ügyvezetője a cég Budapesten tartott sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy a COMPACT akkumulátoros rendszernek minden eszköze könnyen használható. Csendes, ugyanakkor rendkívül hatékony, így a kedvező árfekvés garanciájával kiegészülve maximálisan kiszolgálják a kerttulajdonosok igényeit. Így ma már nem lehet kifogás a kertészkedésre akkor sem, ha a csendes órákban támad kedvünk a gépek használatára. A most piacra került új eszközök zajkibocsátása igen alacsony, így fülvédőre nincs szükség. A kertes házak hobbikertészei és a sűrűn lakott városi területek kertjeinek gondozói számára is ideálisak. Szentesi Levente, a cég marketing és értékesítési igazgatója hangsúlyozta, hogy az új termékcsalád a hozzátartozó különböző akkumulátorokkal és töltőegységekkel, valamint más tartozékokkal együtt bővült, így az új célcsoport bármely tagja ki tudja választani a számára legoptimálisabb megoldást munkája elvégzéséhez.

Köztudott, hogy Magyarországon is egyre többen választják a kertes házban lakást, annak reményében, hogy természetes és nyugodt környezetben fognak élni. Viszont ahhoz, hogy igazán élvezni tudják a saját kert nyújtotta előnyöket és örömöket, ahhoz azt rendben is kell tartani, ami nem mindig egyszerű. Ezzel leginkább a tavasz beköszöntekor, az első nagy kertészkedés idején szembesülünk, ezért is mutatta be a tél közepén a STIHL legújabb, most piacra dobott COMPACT termékcsoportját, mellyel még egyszerűbbé és könnyebbé tehetjük a kertgondozást. A cég vezetősége a növekvő fogyasztói kereslet miatt határozta el, hogy bevezeti az új termékcsaládot, amellyel elsősorban a hobbikertészek, illetve az otthoni felhasználók mindennapjait szeretnék megkönnyíteni. A COMPACT akkumulátoros rendszerbe öt eszköz: egy láncfűrész, egy szegélynyíró, egy sövénynyíró és egy fúvógép, továbbá a VIKING MA 235 pehelykönnyű fűnyírója tartozik, illetve az ezekhez használható kiegészítők.

Hazánkban a STIHL legújabb COMAPCT akkumulátoros kéziszerszámaiA STIHL MSA 120 C-BQ – COMPACT akkumulátoros fűrészben a STIHL legendás láncfűrésze találkozik a modern akkumulátor technológiával. A kivételesen könnyű szerszám gyors láncfeszítővel és úgynevezett QuickStop és Super láncfékkel lett szerelve, a különleges fűrészlánc pedig a szép vágási felületet és a jó vágásteljesítményt szavatolja. 

A STIHL HSA 56 – COMPACT akkumulátoros sövénynyíró nagyon jó vágásteljesítménnyel rendelkezik, így ház körüli használata során rendkívül hatékonynak bizonyul. Innovatív késrendszere a pengék közé tereli az ágakat, így segítségével a sövény igény szerint alakítható. 

A STIHL BG 56 – COMPACT akkumulátoros fúvógéppel nagy fúvó erejének köszönhetően könnyedén el lehet távolítani az elszáradt leveleket, illetve nyesedéket. Emellett rendkívül könnyű, jól manőverezhető, kiváló súlyelosztással rendelkezik.

A STIHL FSA 56 – COMPACT akkumulátoros szegélynyíró lendületes és precíz munkavégzést tesz lehetővé. Kis tömege miatt is egyszerűen használható. Damilfeje a talaj érintésére adagol, és néhány mozdulattal utántölthető. Az akkumulátor kiesés elleni védelme és az opcionális távtartó kengyel a biztonságos munkavégzést szavatolja.

A COMPACT termékcsalád gépeihez AK 10-es és AK 20-as lítium-ion akkumulátorok tartoznak, melyek LED-es töltésjelzővel rendelkeznek. Mindkettő esetében a működési idő, a gépfajta, valamint a felhasználási körülmények függvényében változik a töltési idő. A hozzájuk illő AL 101 univerzális töltőkészülék a COMPACT rendszer minden tagját kiszolgálja. LED állapotjelző és tépőzáras kábelrögzítő tartozik hozzá, és az egyszerű tárolás érdekében falra akasztható.

Az 1991-ben alapított Andreas STIHL Kft. az első kelet-európai társaságként alakult meg az anyacég kereskedelmi leányvállalatainak sorában. Az alapítók célja az volt, hogy egy stabil szakkereskedői hálózat kialakításával prémium minőségű termékeket kínáljanak a magyar piacon. Az idő és a tények igazolták a helyes célkitűzést, hiszen például 2015-ben a cég forgalma meghaladta a 6 milliárd forintot, eredménye pedig több mint 500 millió forint volt. A siker egyik kulcstényezője a Magyarországon egyedülálló értékesítési struktúra: a termékek kizárólag szakkereskedői hálózaton keresztül vásárolhatók meg. Emellett kulcstényező az is, hogy a kiváló minőségű termék és a piaci jelenlét magas színvonalú biztosítása mellett a cég megbízható partnerként áll vásárlói előtt. A vásárlói igények kielégítése céljából 2016-ban a STIHL megkezdte webes értékesítését, de az eszközök továbbra is kizárólag a szakkereskedésekben vehetők át. Így biztosított a személyes tanácsadás és a rendeltetésszerű üzemeltetés.
 

Forrás: