0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

Közösen a mezőgépészek jövőjéért

Ugyan már év eleje óta együttműködik a MEGFOSZ és az MKB Bank, azonban a napokban írásban is rögzítették ennek főbb pontjait. Az MKB Csoport támogatja a MEGFOSZ által indított „Legyél Te is mezőgépész!” programot, és a felek a jövőben több közös...

 

Együttműködési megállapodást írt alá 2017. március 28-án dr. Balogh Ádám, az MKB Bank Zrt. vezérigazgatója, Katona Ildikó vezérigazgató-helyettes és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) elnöke, Harsányi Zsolt. Az MKB Csoport támogatja a MEGFOSZ által indított „Legyél Te is mezőgépész!” programot. Az együttműködési megállapodás egyik legfőbb célja, hogy a két szervezet a legjobb lehetőségeket tudja biztosítani a mezőgazdasági vállalatok számára.

A „Legyél Te is mezőgépész program egy pályaorientációs kampány, mely felhívja a figyelmet a mezőgazdasághoz kapcsolódó szakmákban rejlő lehetőségekre. A program legfontosabb üzenete az, hogy a mezőgépészet hosszútávon képes megélhetést biztosítani, és alkalmas az önálló vállalkozói tevékenység elindítására, így akár a generációkon átívelő, hosszú távú vállalkozói lét megalapozására.

Az MKB Csoport több évtizede jó kapcsolatot ápol az agrárszakma képviselőivel, az MKB-Euroleasing 2016-ban indította el mezőgazdasági gép- és eszközfinanszírozási üzletágát, amellyel az indulás évében a második legnagyobb szereplője lett a lízingpiac ezen szegmensének.

Az MKB Csoport és a MEGFOSZ idén januárban már közösen jelent meg az AGROgépShow kiállításon. A partnerség jegyében a felek a közeljövőben több közös reklám- és marketingkampányt folytatnak majd, rendezvényeket bonyolítanak le, valamint társadalmi szerepvállalásaikat is összehangolják.

 

Forrás: