0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Továbbra is lendületesen nő a KITE

A társaság gazdasági, pénzügyi fejlődése látványos és eredményes, mind a forgalom, mind nyereség tovább növekedett - számolt be Szabó Levente a KITE Zrt. vezérigazgatója a cég 2016-os eredményeiről. A teljes forgalom meghaladta a 256 milliárd forintot, ami a 2015-öshöz képest 3 milliárd forintos többletet jelent, az adózott nyeresége 440 millióval nőtt az előző évihez képest.

A KITE Zrt. igazgatósága április 28-án Nádudvaron ülést tartott, amelyen Szabó Levente vezérigazgató beszámolt a részvénytársaság 2016-os teljesítményéről, amellett értékelte 2017 eddigi teljesítményét. Az adatokból az derült ki, hogy a társaság gazdasági, pénzügyi fejlődése látványos és eredményes, mind a forgalom, mind nyereség tovább növekedett.

A tényadatok szerint a KITE Zrt.  a korábbi lendületéhez képest is tudott előre lépni. A 2016-os gazdálkodási esztendőben a társaság teljes forgalma meghaladta a 256 milliárd forintot, ami a 2015-öshöz képest 3 milliárd forintos többletet jelent. A részvénytársaság adózott nyeresége ugyanebben az időszakban felülmúlta  a 3,5 milliárd forintot, s ez 440 millió forintos növekedést takar.

Idén, az eddig eltelt időszakban ugyancsak látványos sikereket ért el a cég. Április 21-ig bezárólag az ez évi forgalmuk 73 milliárd forintot tett ki, ami a tavalyihoz viszonyítva 7 milliárd forintos többletet jelent.

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu