0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Színes programokkal vár mindenkit a Pápai Agrárexpo

Az idén 21. alkalommal megrendezésre kerülő Pápai Agrárexpo egy több évtizedes hagyományokkal bíró komplex szakmai rendezvény, amely családias környezetben szórakoztató és szakmai megközelítésből mutatja be a mezőgazdasági szektor minden elemét az arra nyitott látogatóknak, érdeklődőknek május 19-21-e között .

Pápa város egyik legnagyobb programja és a régió talán legfontosabb agrárrendezvénye 2017. május 19 – 21. között kerül megrendezésre a Városi Sportcsarnokban és a környező területeken. Pápa Város Önkormányzatának támogatásával, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében megvalósuló szakkiállítás idén is kiemelkedő lehetőséget biztosít a régió agrárszereplőinek a nagyközönséggel való találkozásra, a lehetséges partnerekkel való megismerkedésre és a szórakozásra egyaránt.

Az idei rendezvény egyik eleme lesz a tavaly első ízben megrendezett és sikert aratott, a Portfolio és az agrarszektor.hu által életre hívott Nyugat-magyarországi Agrárfórum. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara más témakörökben is tart konzultációt, standján pedig falugazdászok és referensek várják az érdeklődők kérdéseit. A szakmai konferenciákon, tájékoztatókon túl a szórakoztató és látványos programokkal készülnek a szervezők. Természetesen nem marad el a szántóföldi gyakorlati bemutató, ahol különböző új mezőgazdasági gépek mutatják be tudásukat, de nem csak mozgásban nézhetjük meg őket, mert számtalan gépes és szakmai kiállító is tiszteletét teszi a rendezvényen. A családdal kilátogatók számára pedig a gasztrofalu, a gyermekprogramok, kézműves vásár és vadászbemutatók segítségével bővítjük a szórakozási lehetőségeket.

Forrás: NAK