0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Hi-tech gépek munka közben

Tudjuk, ma már nem elegendő, ha egy gép működőképes, sőt üzembiztos, ha a szükséges feladat elvégzésre alkalmas, piacra kerülése előtt formatervezők hada dolgozik rajta, hogy a szemnek is tetszetős legyen. A kiállításokon szívesen gyönyörködünk a dizájnban, de – amint módunkban áll, azonnal kipróbáljuk – a legfontosabb értékmérő mégiscsak az eszköz munkája.

Senki nem szereti azokat a mezőgazdasági gépkiállításokat, ahol „Mindent a szemnek, semmit a kéznek” elv működik. Az I. NAK Szántóföldi Napok AgrárgépShow-Mezőfalva rendezvényen nem csak nézni, de ki is lehetett próbálni a gépeket.

Az AXIÁL sohasem volt rest kinyitni gépeit a kiállításokon, hogy a látogatók beleülhessenek azokba, átérezhessék mennyire testre-szabott számukra egy-egy fülke, viszont a külsős rendezvények szűkös helyszínei miatt nem igazán volt lehetőség gyakorlati bemutatókra, tesztvezetésre.

A bajai központú vállalkozás 1000 négyzetméteres kiállítói területtel és 1,5 hektáros bemutatótérrel várta Mezőfalván a nagyérdeműt, ahol 20 álló géppel, illetve 8+8 mozgógéppel találkozhattak az érdeklődők. A mozgógépek között látható volt több CLAAS, FENDT és LANDINI erőgép, valamint SULKY, FRAMEST és HORSCH munkagépek is, de az állógépeik között is a legújabb, illetve a legnépszerűbb típusokat tekinthették meg a látogatók. A permetező bemutatón is részt vett a cég egy HORSCH LEEB 5 LT vontatott növényvédő géppel.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu