0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

Lovasrendőrök nemzetközi versenye

A rendezvényre a szomszédos országok képviselőit, valamint a lovas szolgálattal rendelkező Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságok, valamint az Országos Polgárőr Szövetség Lovas Tagozatának egy-egy csapatát hívták meg - adta hírül a police.hu.

A hivatalos megnyitót követően az indulók délelőtt a szimultán, míg délután az akadályversenyen mérhetik össze saját és lovaik ügyességét.

A programra kilátogató nézők a versenyszámok mellett a nap folyamán megtekinthetik a mezőhegyesi ötösfogat bemutatóját, meghallgathatják a Készenléti Rendőrség Zenekarának koncertjét, kerékpárral teljesíthetik a helyszínen kiépített ügyességi pályát, a kisebbek pedig lovagolhatnak pónilovon.

A helyszínen a Készenléti Rendőrség kollégái várják azokat, akik a lovasverseny mellett a Határvadász-képzés iránt is érdeklődnek. Helyet kap egész szombaton a ménesbirtok területén a helyi kézművesek és árusok kirakodóvására is.

A versenyt megelőző napon 16 órától a hazai és külföldi versenyzők részvételével, a Készenléti Rendőrség Zenekara, valamint a helyi fúvós zenekar zenei kíséretével Mezőhegyes belvárosában lovas felvonulás lesz.

Forrás: beol.hu