0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A Väderstad és a John Deere stratégiai együttműködésre készül Oroszországban és Ukrajnában

A vevői közelség, valamint a piaci jelenlét erősítése érdekében a Väderstad regionális értékesítési együttműködést indít a John Deere kereskedői hálózatára építve, ami az jelenti, hogy mindkét gyártó termékeit ugyanazok a forgalmazók értékesítik majd.

Oroszország és Ukrajna fontos piac a Väderstad számára, ahol közel 4000 svéd munkagép dolgozik már.

Az együttműködés kizárólagos forgalmazási jogot garantál a John Deere azon kereskedői számára, akik elfogadják a Väderstad kereskedői szerződését.

“A partnerkapcsolat lehetővé teszi számunkra a piaci pozícióink erősítését és kiterjesztését. Orosz és ukrán vevőink biztos előnyökre tehetnek szert a szakmailag jól képzett kereskedőkkel való együttműködésnek köszönhetően”, mondja Mattias Hownert, a Väderstad kereskedelmi és marketing igazgatója.

A folyamatos vevőtámogatás érdekében az orosz és az ukrán Väderstad leányvállalat tovább folytatja tevékenységét, biztosítva az értékesítéshez és a szervizhez kapcsolódó információk elérhetőségét a partnerek számára.

A Väderstad és a John Deere együttműködése kizárólag az ukrán és az orosz piacra, valamint az értékesítésre korlátozódik. A Väderstadnak nem áll szándékában a vállalat eladása.

A John Deere kiváló hírnévre tett szert, mint a mezőgazdasági erő- és munkagépek világpiaci gyártója, ezért előnyös partnerséget ígér ezeken a piacokon a Väderstad számára.

“A partnerkapcsolat mindkét márka számára kölcsönös előnyökkel jár”, mondja Mattias Hownert.

“A John Deere kereskedői a korábbinál komplettebb portfóliót ajánlhatnak vevőik számára, hiszen ezentúl a Väderstad talajművelő és vetőgépei is megtalálhatók lesznek a termékpalettáikon”, mondja Christoph Wigger, a John Deere 2. értékesítési és marketing régiójának helyettes igazgatója.

A két vállalat közötti együttműködés hivatalosan 2017. július 25-étől indul.

Forrás: Vaderstad Kft. sajtóközlemény