0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 23.

Bemutatkozik a FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kft.

A 2004-ben alakult Farkas Szerviztechnika Kft. tulajdonosi körének több mint 30 éves gépészeti tapasztalatát és szakértelmét hasznosítja a javítástechnológiai eszközök értékesítése és karbantartása területén.

Telephelyünk Siófokon a Bajzsy-Zsilinszky u. 212. alatt található.

Telefon: +36 30 377 93 02, +36 30 7420 915

Mail: info@szerviztechnika.com

Web: www.tankoljon.hu

Tevékenységünk két fő részből áll:

  1. Mezőgazdasági vállalkozások részére forgalmazunk különféle eszközöket. A konténerbe telepített gázolajkutak, fém gázolajkutak, kettős falu műanyag gázolajkutak, folyékony műtrágya tárolók, benzin üzemanyag és Ad Blue tartályok, kimérők telepítése, tartoznak ide. Az ágazat javítóműhelyeinek korszerű eszközökkel történő felszerelése, az innovatív javítási technológiák elterjedésének elősegítése; például indukciómelegítő alkalmazása a korszerű javítástechnológiában, vagy traktorfutóművek mérése korszerű futóműmérő eszközökkel.
  2. Járműjavító műhelyek eszközeinek kereskedelme, kezdve a műhely-technológia tervezésétől, tanácsadástól az eszközök beszerzésén és telepítésén át az időszakos karbantartási feladatokig.

Célunk, hogy az ügyfeleink igényeinek legjobban megfelelő megoldást nyújtsuk a javítástechnológia területén, a változó jogszabályok és a környezetvédelmi előírások figyelembevételével.

Forrás: Farkas Szerviztechnika Kft.