0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

GRAVETTI megoldás a magyar mezőgazdaság számára a RICHEL segítségével

A Richel csoport, valamint a Gravetti Kft. együttműködése lehetővé teszi a magyar mezőgazdasági termelők számára, hogy egy újszerű megoldással javítsák az eredményességüket.

A RICHEL csoport egy 3. generációs családi vállalkozás. A céget 1964-ben alapították és màra Euròpa piacvezetö meleghàz gyàrtòjàvà nötte ki magàt. A gyár termékei 89 orszàgban segìtik a mezögazdasàg termelékenységét és növekedését. Az üzem székhelye Dél-Franciaországban, Eygaliéresben található

A gyártó a meleghàzak és üveghàzak terén szerzett tapasztalatait ültette át a Shelterall tároló termékcsaládjába. Évente több mint 3 000 000 m2-t fednek le Richel technológiákkal.

Az elmúlt 50 év alatt kifejlesztésre került számos szabadalmaztatott technológia, mint például az OV90-es acél profil, a kereszt technológia – ami lehetővé teszi a hegesztés mentes összeállítást vagy a Richel clips – ami megnyugtató és biztos rögzítést kínál a ponyvás fedéshez.

Ez a sátor rendszer gyorsan telepíthető, és tartós megoldást jelent azokon a helyeken, ahol a hagyományos és drága építés nem indokolt. Legyen szó mezőgazdasági vagy ipari tárolásról. A sátrak roncsolás mentesen szétszerelhetőek és áttelepíthetőek.

Sátraink (csarnokaink) szàmos tárolási feladatra alkalmasak például:

1. Gép- és járműtárolás (A nagy értékű gépek, mint például a kombájn, önjáró permetező, silózó gép állagát hosszútávon segít megóvni, mivel az időjárás viszontagságainak nincs kitéve, nem süti a nap a hidraulika tömlőket, a műanyag alkatrészeket, nem veszíti el a karosszéria a színét)

2. Műhely (A gyári szigeteléssel ellátott sátrakban akár a gépek karbantartását is el lehet végezni a leállási időszakokban)

3. Állattartás (számtalan működő rendszer létesült már a Shelterall sátrak felhasználásával, például: juh, szarvasmarha, sertés, baromfi, víziszárnyas)

4. Takarmány tárolás (elsősorban réti széna, lucerna széna, és szalma tárolásra használható, rendelkezésre áll gyári tervezési segédlet a különböző bála- és sátorméretekhez)

5. Takarmány előkészítés (TMR előkészítéshez, stabil üzemű szálastakarmány aprító berendezés fölé, vagy akár a napi-heti takarmány szükséglet tárolására)

6. Tárolási szükséglet csúcsok költséghatékony áthidalására (például műtrágya és vetőmag tárolás)

A sátrak hegesztés mentesen szerelhetőek össze és semmilyen komolyabb épìtészeti beavatkozàst nem kìvànnak. A sàtrak épìtését rendszeresen szoktàk a vevök, gazdàk önmaguknak elvégezni, de természetesen a Gravetti Kft. szolgàltatàsai közé tartozik a sàtrak profi csapattal valò felàllìtàsa és készre szerelése a helyszínen. A sàtor praktikussàgàt szàmos technologiai megoldàs segìti, mint példàul a az OV90 nagyszilárdságú, ovál profilú acél cső, ami az NF EN 10346 Sendzimir szabványnak megfelelően készül és megfelel az európai normáknak, valamint a PVC bevonatú ponyva 10 év garanciával!

A sátor rögzítése történhet közvetlenül talajra (talaj horgony segítségével), betonra, falazatra, vagy akár aszfaltra is.

Rendelhető méretek:

Szélesség (m) Gerincmagasság (m)
4,5 (OV90 profil) 2,25
8,0 (OV90 profil) 3,60
9,3 (OV90 profil) 3,99
10,0 (OV90 profil) 5,00
12,0 (OV90 profil) 6,75
15,8 (rácsos tartószerkezet) 7,90
25,0 (rácsos tartószerkezet) 11,00

A Shelterall sátrak hosszúsága teljes mértékben testre szabható

A Richel gyár a Shelterall sátrakhoz számtalan kiegészítőt kìnàl:

  • különböző oromzatok (zárt, feltekerhető ponyvaajtóval, tolóajtóval
  • oldalvédő acéllemezek (belülre, 90-170-250 cm-es magasság)
  • hőszigetelés (8 cm üveggyapot)

Őszintén hiszünk a Richel gyár által 50 év alatt kifejlesztett technológiában. A Richel Európa piacvezető üvegház gyártója. Termékeinek formavilága, és gyártása a SOCOTEC (nemzetközi építéstechnikai kockázatelemző szervezet) által is elismert.

Országszerte rendelkezünk referenciákkal, legyen szó akár tárolásról, akár állattartásról.

Amennyiben további kérdései merülnének fel, készséggel állunk rendelkezésére, keressen bennünket elérhetőségeinken.

Nagy László

Tel.: +36309926830

E-mail: nagy.laszlo@gravetti.hu

Tatár Kálmán

Tel.: +36307050687

E-mail: tatar.kalman@gravetti.hu

Web: http://www.gravetti.hu

FaceBook: https://www.facebook.com/gravettikft

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdNZWWd4dYs4GnlehMbjpbQ

Forrás: Gravetti Kft.