0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Innovatívan és szakértelemmel

A pénzintézetek között a Takarék Csoport rendelkezik a legnagyobb területi lefedettséggel az országban. Ez egy olyan adottság, amely nem csak közel visz minket a mezőgazdasághoz és az élelmiszeriparhoz, hanem egyben kötelez is arra, hogy ismerjük, tudjuk, sőt előre jelezzük az ott zajló folyamatokat.

Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink fenntartható gazdálkodásának támogatása kiemelten fontos cél. Ezért hoztuk létre még 2014-ben saját agrárszakmai műhelyünket, a Takarék Agrár Központot, amely nem csak a kollégáink, hanem az ügyfeleink számára is végez piaci tanácsadási, előrejelző tevékenységet végez.

A Központ ismert és elismert agrárszakemberei – pénzügyi és pályázati szakemberek bevonásával – olyan stratégiai konzultációs lehetőséget biztosítanak a gazdálkodók számára, amellyel lépéselőnyt szerezhetnek a versenytársakkal szemben, legyen szó akár piaci, stratégiai döntések meghozataláról, vagy beruházásokkal, finanszírozással, pályázatokkal, támogatásokkal kapcsolatos döntésekről.

Innovatív és agrárszakmai szemléletünk egyik jó példája a Takarék Vidékfejlesztési Programhoz Kapcsolódó előleglehívási garancia, amely a vidékfejlesztési pályázatokon nyertes ügyfeleink számára nyújt lehetőséget az előlegek gyors lehívásához, ezáltal a fejlesztések mihamarabbi elkezdéséhez.

Keresse fel munkatársainkat a kiállításon, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Forrás: Magyar Takarék Bank