0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Nagydíjas lett a Coop Rally

Magyar Termék Nagydíjat kapott a CO-OP Hungary Zrt. a már több mint tíz éve élő kezdeményezéséért, a Coop Rallyért.

Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazta a Coop Rally megrendezéséért a CO-OP Hungary Zrt.-t a zsűri, mondván: a kezdeményezés hiánypótló, és régóta magas színvonalon népszerűsíti a hazai élelmiszertermékeket.

Az elismeréseket olyan vállalkozásoknak ítélik oda, amelyek a zsűri szerint minőségi, innovatív és egyben gazdasági eredményt magukban rejtő termékeket, technológiákat, eljárásokat fejlesztettek ki és értékesítenek.

A „minőségi magyar termékekért” szlogennel megrendezett Coop Rallyt idén 12. alkalommal szervezik meg azzal a céllal, hogy ráirányítsák a közvélemény figyelmét: a magyar gyártók kiváló minőségű élelmiszertermékek előállítására képesek, a magyar élelmiszerfeldolgozás legjobb szereplői egyaránt merítenek a tradíciókból és fektetnek nagy hangsúlyt az innovációra.

Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke az eseményen úgy nyilatkozott: a COOP büszke arra, hogy a magyar élelmiszertermékeket több mint egy évtizede a Coop Rally eszközeivel is népszerűsítheti. Hozzátette: az, hogy a Coop Rally kiérdemelhette a Magyar Termék Nagydíjat, egy hosszútávú összefogás, a COOP és partnerei, beszállítói, valamint a rendezvényt évről évre megszervező Sky Csoport közös munkájának eredménye.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/COOP