0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Idén két Magyar Termék Nagydíj a Bakonyerdőnek

Ötvennégy cég hatvannégy terméke, szolgáltatása kapta meg idén a Magyar Termék Nagydíj pályázat elismeréseit. A díjakat és különdíjakat kedden adták át az Országházban. A Bakonyerdő Zrt. két Magyar Termék Nagydíjat is átvehetett a magyar gazdaság ünnepén. A Magyar Termék Nagydíj Pályázatot 2017-ben huszadik alkalommal írták ki.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat kiírói tanácsa az első pályázat meghirdetése óta azt tartja szem előtt, hogy a kreatív és ügyes munkavállalók jelentik a növekedés lehetőségét, és ők biztosíthatják a foglalkozás valódi bővülését. A Magyar Termék Nagydíj minőségtanúsító védjegyek odaítélésével évről évre elismerik azokat a hazai vállalkozásokat, amelyek munkájuk során nemcsak a jóra, hanem a kiválóra törekedve alkotásaikkal, eredményeikkel bizonyítják a magyar elme és kreativitás nagyszerűségét.

A pályázat eredményhirdetése széles nyilvánosság előtt, ünnepélyes keretek között történt kedden az Országház felsőházi termében, melyen a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója, Varga László két Magyar Termék Nagydíjat is átvehetett.

A BEFAG Parkettagyár készparketta natúr készolajos termékcsaládja, valamint a Tanulni a természetről a természettől a Bakonyerdőnél című pályázat részesült a rangos elismerésben.

Forrás: veol.hu