0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Új kizárólagos CLAAS forgalmazó Törökországban

Október elsejei hatállyal a CLAAS újraszervezi forgalmazói tevékenységeit Törökországban. A CLAAS gépek forgalmazásának és vevőszolgálati szolgáltatások – alkatrész-, szerviz – ellátásának lehetőségét a jövőben a török „ASKO Agricultural Machinery Industry and Trade“ cég kapta meg.

Az ASKO az ismert családi vállalkozáshoz, a SANKO-csoporthoz tartozik, amely Törökországban sikeresen tevékenykedik különböző gazdasági területeken, többek között traktorok és építőipari gépek gyártásával is foglalkozik.

Az ASKO a Törökországban már meglévő forgalmazói hálózatot bővíti tovább, leginkább azzal a céllal, hogy az egész országot lefedő alkatrész- és szervizszolgáltatást tudjon nyújtani. „A gépkereskedés mellett az ASKO-val az ügyfélközpontú alkatrész- és szervizhálózatot kívánjuk erősíteni. Természetesen az üzletkötők termékismeretét és az értékesítést is szeretnénk még professzionálisabbá tenni a végfelhasználók igényeinek megfelelő regionális központok kiépítésével.” nyilatkozta Stephan Klosterkamp, Afrika és a Közel-Kelet regionális igazgatója.

A törökországi agrárszektor hatalmas jelentőségére tekintettel az ország nagy lehetőségeket kínál a CLAAS-nak. Az ASKO új, CLAAS kizárólagos forgalmazói minőségében először október 11-15. között, a Bursa Agriculture mezőgazdasági kiállításon mutatkozik be.

A CLAAS és az ASKO együttműködésének alkalmából a két cég prominensei találkozója (balról): Gökhan Bayramoglu (Értékesítési és Marketingigazgató, ASKO), Stephan Klosterkamp (Afrika és a Közel-Kelet regionális igazgatója, CLAAS), Ertan Pasa (az igazgatótanács tagja, ASKO), Hüseyin Hamut (az igazgatótanács elnöke, ASKO), Carsten Wolk (regionális export menedzser, CLAAS) és Levent Kiroglu (az igazgatótanács tagja, ASKO).

Forrás: CLAAS sajtóanyag