Back to top

Üzleti találkozót szerveznek mezőgazdasági cégek részére

2017. október 24–25.
Budapest
Kongresszusi Központ (1123 Budapest, Jagelló utca 1-3.)

A Magyar Nemzeti Kereskedőház, valamint az ENSZ tagszervezete, az International Trade Centre WORLD EXPORT DEVELOPMENT FORUM néven budapesti üzleti találkozót szervez agrárcégek részére.

Az eseményre 2017. október 24-25-én kerül sor a Budapest Kongresszusi Központban (1123 Budapest, Jagelló utca 1-3.). Az üzleti találkozókra az alábbi szektorokból várja az érdeklődő cégeket az MNKH.

• Mezőgazdasági technológiák, illetve az ehhez szorosan kapcsolódó kiegészítő technológiák (vízgazdálkodás, megújuló energia).
• Mezőgazdasági termények és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások előállítói.

Részletek itt, jelentkezés az esemény honlapján is megtalálható lapon keresztül, amihez a segédlet itt elérhető.

Változások 2018

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács Változások 2018 címmel rendez évnyitó konferenciát március 2-án a Szent István Egyetem aulájában.

Malacvisítás Túrkevén

Már javában zajlik a XII. Nemzetközi Kevi Böllértalálkozó előkészítése, amit 2018. február 16-17 között tartanak Túrkevén. Határon túli böllércsapatok az idén is beszállnak a versenybe.

Innováció és terjeszkedés jellemzi az Auchant

Az Auchan Retail Magyarország az elmúlt esztendőben 19 áruházban és 18 töltőállomáson 350,4 milliárd forint éves bruttó forgalmat és 3,8 százalékos forgalmi fejlődést ért el, ugyanakkor 43 milliós blokkszámmal, 3 százalékos vásárlószám-növekedéssel zárta az elmúlt esztendőt.

Jogász és politikus

Jó agrárminiszter az esőt is meghozza, hallatszott a sorokból, rövid időre megnyíltak az ég csatornái, amikor a Magyar Mezőgazdasági Múzeum városligeti épülete előtt felavatták Darányi Ignác, egykori földművelésügyi miniszter szobrát.

Szupertáborába keres önkénteseket a Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadaspark nyári napközis tábora évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend: sokan már eleve visszatérőként érkeznek a Vackor Táborba, a lelkes általános iskolásoknak és szüleiknek köszönhetően a turnusok szabad helyei szinte pillanatok alatt betelnek.

Faóriások, túrák, hajókirándulás a gemenci szezonnyitón

Háromnapos programsorozattal, nosztalgiavonat- és hajókirándulással, gyalogtúrákkal nyílik meg a hosszú hétvégén az idei ökoturisztikai szezon a Gemencben.