0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

Díjazták a különleges rágcsálnivalót Dubajban is

Dubajban és Párizsban is rangos díjat nyert a Caramoon, a Mogyi saját fejlesztésű, karamell bevonatú pattogatott kukoricája.

Az itthon merésznek számító íz kombinációval bevezetett termék sikerét az eladások is igazolják: piacra kerülése óta csaknem 2 millió tasak fogyott a termékből, amely mára már több mint 23 országban, köztük Thaiföldön és Izraelben is kapható – írja közleményében a cég.

A snackszegmens szereplőinek sátoros ünnepén, a szeptemberi dubaji Yummex Expo Best Snack Innovation (Legjobb Snack Fejlesztés) díjat utána csütörtökön Párizsban nyerte el a rangos Best Snack (Legjobb Snack) kategória díját.

A Caramoon egyedisége abban áll, hogy egy különleges kukoricafajtából készül, amely természetes módon pattog ki gömb alakúra, és így egyenletesen vonható be az édes vajkaramellás cukormázzal.

A Mogyi pattogatni való kukorica kategóriában Európa egyik legnagyobb gyártójának számít, tavalyi éves nettó árbevétele több mint 24 milliárd forint volt közel 2 milliárdos profit mellett. Hazánkban mintegy félezer alkalmazottal és 165 termelővel dolgoznak együtt. A kukoricát saját termeltetési rendszerükön keresztül szerzik be, és a vetőmagtól az asztalra kerülésig saját kézben tartják a folyamatot. A Caramoon esetében továbbra is törekszenek arra, hogy minél több országba, minél több vásárlóhoz eljusson, a jövőben pedig a termék továbbfejlesztését is tervezik.

Forrás: Napi.hu