0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Akik kíváncsiak a borra

Budapest április 10-12. között először ad otthont a borturizmus legnagyobb presztízzsel bíró nemzetközi eseményének, az International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop (IWINETC) konferenciasorozat tizedik, jubileumi rendezvényének.

A háromnapos esemény két konferencianapból és egy egésznapos workshopból áll. A rendezvény minden évben más-más jelentős borturisztikai desztinációban zajlik, így járt már Champagne-ban, Portóban és Barcelonában is. A 2017 márciusában, Olaszországban megrendezett konferencián első ízben vett részt hazai turisztikai szervezet, a Magyar Turisztikai Ügynökség, arany fokozatú támogatóként.

A Nemzetközi Borturisztikai Konferencia és Kiállítás szicíliai állomásán Magyarország abban az elismerésben részesült, hogy elnyerte a 2018-as nagyszabású borturisztikai esemény rendezési jogát. Ezen a turisztikai konferencián lehetőség nyílik bemutatni Magyarország borvidékeit a nemzetközi szakmai közönségnek és hazánkat, mint borturisztikai desztinációt népszerűsíteni.

A háromnapos eseményen évről évre nagyságrendileg 300 borturisztikában érdekelt cég képviselteti magát, a világ különböző pontjairól érkező szakemberek részvételével. Magyarország borvidékei áprilisban bemutatkozhatnak a borturisztikai utazási irodák, tour operátorok, szakmai szervezetek képviselőinek, hiszen a budapesti Marriott szállodában hallható előadások mellett egy vezetett ország-kóstolón keresztül is képet kapnak hazánk borairól, borturisztikai lehetőségeiről.

Az érdekelt magyar termelőknek, utazási irodáknak, szakembereknek három minőségben van lehetőség a rendezvényen megjelenni:

Konferencia résztvevőként a rendezvény 2018. április 10-11-ei konferencia napjain. A konferencián kiállítóként is lehetőség nyílik megjelenni a Marriott szálloda aulájában kialakított kiállítói térben, 2018. április 10-11-én. A kiállítói díj a konferencián való részvételt is tartalmazza, méghozzá kedvezményes „early bird” kiállítói díj fejében. A rendezvény két konferencianapját követően, 2018. április 12-én zajlik az egész napos Wine Tourism Workshop, amelyre a szervezők szintén fenntartanak helyeket a magyar szolgáltatóknak kedvezményes áron.

A kedvezményes kiállítói és workshop díjakról, a jelentkezés menetéről a Magyar Turisztikai Ügynökség Bor- és Gasztromarketing Főosztályán, a bor@mtu.gov.hu címen lehet érdeklődni.

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu