Back to top

IX. agrármarketing és -média nap - ne maradjon le róla!

2018. január 24-én, szerdán 10. 30 órai kezdettel ismét megrendezzük a IX. agrármarketing és -média napot az AGROmashEXPO+AgrárgépShow kiállítások keretein belül!

A Magyar Mezőgazdaság Kft. immáron 9. alkalommal rendezi meg az agrármarketing és -média nap konferenciát. Neves szakmai előadók segítségével elemezzük a marketing szerepét a generációváltásban, valamint bemutatjuk a hazai és nemzetközi médiatrendeket.  Várjuk szeretettel!

 

Média 2.0

Megkérdeztük Peresztegi Zoltánt, hogy miről tart előadást a IX. agrármarketing és -média napon. Hallgassa meg a válaszát!

Peresztegi Zoltán alapítója és ügyvezető igazgatója volt a Google Magyarország, illetve a Jófogás.hu-nak. Jelenleg a Gitential.com (Los Angeles, Budapest) alapítója és ügyvezetője

MMG - Peresztegi Zoltán - Média 2.0

 

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

Regisztráljon most!

 

Program

 

10.30-11.00 Regisztráció

11.00-11.10 Köszöntő

Sári Enikő ügyvezető igazgató,

Magyar Mezőgazdaság Kft.

 

11.10-11.30 Magyarországi médiakörkép
Szőke Péter cégvezető
Isobar Budapest Zrt.

 

11.30-11.50 A marketing szerepe az agrárium generációváltásában és a munkaerő-toborzásban

Németh Szabolcs elnök,

Corvinus Agribusiness

 

11.50-12.10 Pirosmalac – jó bőrben a Magyar Mezőgazdaság

Práger Ádám onlineüzletág-vezető

Magyar Mezőgazdaság Kft.

 

12.10-12.30 Média 2.0

Peresztegi Zoltán

korábban: alapító - ügyvezető igazgató: Google Magyarország, Jófogás.hu;

jelenleg: alapító, ügyvezető, Gitential.com (Los Angeles, USA)

 

12.30-12.50 Zárszó

 

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

Regisztráljon most!

 

Részletek

Időpont: 2018. január 24-én, szerdán 10. 30

HelyszínHungexpo - G pavilon, VIP terem, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

36. AGROmashEXPO Nemzetközi mezőgazdasági és mezőgép kiállítás
8. AgrárgépShow Mezőgazdasági eszköz - és gépkiállítás

 

 

Forrás: 
magyarmezogazdasag.hu

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Csak együtt sikerülhet

Merre halad a magyar kertészet? Mik a fejlődés lehetőségei, gátjai és kihívásai? A kérdésekre döntéshozók, szakmai szervezetek, kereskedő cégek képviselői és a termelők több generációja együtt kereste a válaszokat a IV. Zsendülés Kertészeti Konferencián Szegeden.

Együnk több marhahúst!

A zöldség- és gyümölcsféléket népszerűsítő kampány mellett márciustól a marhahús fogyasztására is ösztönöz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Az a cél, hogy a hazai fogyasztás megközelítse a 6-8 kilogrammos európai uniós átlagot, azaz legalább a háromszorosára növekedjen - jelentette be Győrffy Balázs elnök.

A mamutvállalatok termékei vagyunk

Peresztegi Zoltán Média 2.0 címmel tartott előadást a IX. Agrármarketing és -média Napon. A Google Magyarország egykori alapító-ügyvezetője már korábban is megosztotta értékes tapasztalatait kiadónk szakmai rendezvényén. Az idei rendezvényen először tavalyi jóslatai beteljesülését tekintette át, majd felsorolta azokat a trendeket, amelyek véleménye szerint 2018-ban alakítják a globális médiapiacot.

Még mindig a nyomtatott lap vezet

Az agrárhirdetések szerkezete alapvetően különbözik a reklámtorta egészétől, és hasonló szerkezeti különbségek figyelhetők meg a hazai és a globális trendek között is – fejtette ki az AgromashExpo keretében a Magyar Mezőgazdaság Kft. által szervezett médianapon Szőke Péter. Az agrárhirdetések világa továbbra is sajátos terület, amelyben még mindig a nyomtatott lapoknak van kiemelkedő szerepe.

Korszakváltás előtt az agrárium

A számítástechnika, az új technológiák és a korszerű tudás adaptálása – ezen múlik a mezőgazdasági termelés hatékonyságának javítása, és így a versenyképes agrárium jövője. A PREGA megnyitóján az előadók azt is hangsúlyozták, hogy a változások megvalósítása a versenytársak miatt is egyre erősebb kényszerré vált.

Idén az aszúra fókuszál a bormarketing

Elindult „Az aszú éve” kampány az Egyesült Államokban, ahol egy éven keresztül a magyar borokat, elsősorban az aszúféléket népszerűsítik majd.

Változások 2018

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács Változások 2018 címmel rendez évnyitó konferenciát március 2-án a Szent István Egyetem aulájában.

Rekordösszegű állami támogatást kapott az OTDK

A Kormány összesen 1 milliárd forinttal támogatja a Tudományos Diákköri Konferenciákat a következő időszakban – mondta Dr. Szendrő Péter, az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) elnöke a Szent István Egyetem „SZIE Kiváló Tehetségei” konferenciáján, Gödöllőn.

A fiatalok irányába nyit a Magyar Öntözési Egyesület

A professzionális öntözéssel kapcsolatos legújabb trendeket, technikákat és eszközöket ismerhették meg azok, akik ellátogattak a VI. Magyar Öntözéstechnikai Konferenciára és Kiállításra. Az idei rendezvény programjainak sora a korábbi évekhez képest bővült: a szervezők ezúttal átadták az Öntözési Különdíjat is, amire diplomamunkával lehetett pályázni.

Seregszemle "a vasvillától az ezüstvilláig"

A jó gasztronómiához megvannak a földrajzi adottságaink, az egyéb feltételeken még javítani kell, például a szaktudás bővítésén, a kreativitás és az innováció szélesebb körű alkalmazásán - mondta Nagy István, az FM államtitkára. Erős az idei Bocus D'or mezőnye, bárki befuthat győztesként - mondta Hamvas Zoltán, a SIRHA Budapest 2018 élelmiszeripari és HORECA szakkiállítás elnöke a megnyitón.