Back to top

IX. agrármarketing és -média nap - ne maradjon le róla!

2018. január 24-én, szerdán 10. 30 órai kezdettel ismét megrendezzük a IX. agrármarketing és -média napot az AGROmashEXPO+AgrárgépShow kiállítások keretein belül!

A Magyar Mezőgazdaság Kft. immáron 9. alkalommal rendezi meg az agrármarketing és -média nap konferenciát. Neves szakmai előadók segítségével elemezzük a marketing szerepét a generációváltásban, valamint bemutatjuk a hazai és nemzetközi médiatrendeket.  Várjuk szeretettel!

 

Média 2.0

Megkérdeztük Peresztegi Zoltánt, hogy miről tart előadást a IX. agrármarketing és -média napon. Hallgassa meg a válaszát!

Peresztegi Zoltán alapítója és ügyvezető igazgatója volt a Google Magyarország, illetve a Jófogás.hu-nak. Jelenleg a Gitential.com (Los Angeles, Budapest) alapítója és ügyvezetője

MMG - Peresztegi Zoltán - Média 2.0

 

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

Regisztráljon most!

 

Program

 

10.30-11.00 Regisztráció

11.00-11.10 Köszöntő

Sári Enikő ügyvezető igazgató,

Magyar Mezőgazdaság Kft.

 

11.10-11.30 Magyarországi médiakörkép
Szőke Péter cégvezető
Isobar Budapest Zrt.

 

11.30-11.50 A marketing szerepe az agrárium generációváltásában és a munkaerő-toborzásban

Németh Szabolcs elnök,

Corvinus Agribusiness

 

11.50-12.10 Pirosmalac – jó bőrben a Magyar Mezőgazdaság

Práger Ádám onlineüzletág-vezető

Magyar Mezőgazdaság Kft.

 

12.10-12.30 Média 2.0

Peresztegi Zoltán

korábban: alapító - ügyvezető igazgató: Google Magyarország, Jófogás.hu;

jelenleg: alapító, ügyvezető, Gitential.com (Los Angeles, USA)

 

12.30-12.50 Zárszó

 

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

Regisztráljon most!

 

Részletek

Időpont: 2018. január 24-én, szerdán 10. 30

HelyszínHungexpo - G pavilon, VIP terem, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

36. AGROmashEXPO Nemzetközi mezőgazdasági és mezőgép kiállítás
8. AgrárgépShow Mezőgazdasági eszköz - és gépkiállítás

 

 

Forrás: 
magyarmezogazdasag.hu

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Tájértékek és turizmus az Etyek-Budai borvidéken

A turisztikai márka felépítésének etyeki tapasztalatairól jelent meg tanulmány az MTÜ szakmai folyóiratában, a Turizmus Bulletin legújabb számában. A szerzők célkitűzései között szerepelt a táj, a tájelemek, a tájértékek és a turizmus kapcsolatának vizsgálata az Etyek-Budai borvidék borturizmusának tükrében.

Durum Nap Nádasdon

Egy termékpálya, így a durumbúza jövőjét is az határozza meg, hogy a szereplői jól tudnak-e együtt dolgozni, piaci és szakmai alapon jövedelmezően gazdálkodni. A támogatási rendszer ugyanis csak kiegészítő pénzforrás a fejlesztésekhez, hangsúlyozta Feldman Zsolt az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára az Első Magyar Durumbúza Termelési Rendszer által szervezett nádasdi Durum Napon.

ASP: Az ellenszer: tisztaság és műveltség

Létezik uniós (társfinanszírozott tagállami) támogatás a helyzet kezelésére - hangzott el egy, a közelmúltban az afrikai sertéspestis stratégiai menedzsmentjével foglalkozó konferencián, amelyen átfogó képet kaphattak a résztvevők azon közép-európai országok járványügyi és sertéspiaci helyzetéről is, ahol már nemcsak vaddisznókban, hanem házisertésekben is felbukkant a vírus.

Egy hét múlva lesz magyar dinnye

A sok csapadék és napsütés kiváló dinnyeidényt ígér, a fogyasztók jó minőségű friss hazai terméseknek örülhetnek, ráadásul a szokásosnál 1-2 héttel korábban. Ahhoz azonban, hogy a termesztők is jó évet zárjanak, fokozni kell az együttműködésüket, és még jobban kell alkalmazkodni a piaci igényekhez - hangsúlyozták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) dinnyeszezont beharangozó sajtótájékoztatóján.

Harmadjára is felmérik a borvásárlási szokásokat

Harmadik alkalommal indult el májusban a Nagy Bor Teszt, amely az ország legnagyobb online boros felmérése. Ezzel a kutatók az internetet használók borvásárlási és borfogyasztási szokásait elemzik.

A termesztett gyógynövényeké a jövő

Újjáalakult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) gyógynövény alosztálya, amely a Gyógynövény Szövetség és Terméktanáccsal (GYSZT) is szorosabbá fűzte kapcsolatát. Cél a termesztett és a gyűjtött gyógynövények arányának megfordítása az előbbi javára.

Paradicsomfórum Düsseldorfban

Élete a paradicsom? Akkor irány Düsseldorf, június 14–15-én mindenki ott lesz, aki csak számít Európa paradicsombizniszében, közel kétszáz szakembert várnak a második alkalommal megrendezett European Tomato Forumra.

Éjjel-nappal chatelhetünk az Aldival

Az Aldi Magyarország az Aldi nemzetközi hálózatán belül, és a hazai élelmiszer-kiskereskedelmi szektorban is elsőként indította el chatbot-szolgáltatását a Facebook Messengeren. Az üzenetküldő szolgáltatásba beépített chatrobot a nap 24 órájában próbál válaszolni a beérkező kérdésekre, hiszen az információkhoz gyorsan hozzáfér, és meg is jeleníti azokat.

Hogyan nő a magyar búza támogatás nélkül?

A magyar mezőgazdaságot a támogatások tartják életben - ez volt az idén 25. alkalommal megrendezett, már hagyománnyá vált Búzatanácskozás legerősebb megállapítása a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán (DE MÉK). A konferencia fő témája a mezőgazdaság múltja, jelene és jövője.

Konferencia a víz és az erdő kapcsolatáról

A KASZÓ-LIFE projekt keretében május 29-30-án Water in Forests című nemzetközi konferenciát szervez a KASZÓ Zrt. és a NAIK Erdészeti Tudományos Intézet.