Back to top

Együttműködésben a jövő agrárszakembereivel

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Mezőgazdaság Kft. és a Corvinus Agribusiness Diákszervezet.

a_kezfogas.jpg

Fotó: Forgács Tibor
A Corvinus Agribusiness a Budapesti Corvinus Egyetem agráriummal foglalkozó diákszervezete, melynek célkitűzése az agrármérnök hallgatók és az agrárszektor iránt érdeklődő diákok gyakorlatias oktatása, valamint a mezőgazdasági pálya népszerűsítése a fiatalok körében.

A diákszervezet a hallgatók szakmai tudásának fejlődését rendszeres szakmai előadásokkal, konferenciákkal, kurzusokkal, valamint tanulmányi kirándulásokkal és üzemlátogatásokkal is segíti.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. – a hazai vezető agrármédia cég – és a Corvinus Agribusiness egyaránt szívügyének tartja az agrárium iránt érdeklődő fiatalok megszólítását, valamint azt, hogy a jövő agrárszakemberei minél szélesebb körű szakmai tudást szerezzenek meg már az egyetemi éveik alatt.

alairas.jpg

Fotó: Forgács Tibor
Az együttműködés legfontosabb célja, hogy a két fél közös erővel még hatékonyabban lesz képes hozzájárulni a fiatal agrárszakemberek tudásának folyamatos bővítéséhez és ezáltal hosszú távon hazánk mezőgazdaságának fejlődéséhez.

Forrás: 
magyarmezogazdasag.hu

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván a Magyar Mezőgazdaság Kft.!

Sári Enikő ügyvezető igazgató nyilatkozik az idei év eredményeiről és boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván a Magyar Mezőgazdaság Kft. nevében!

Tavaszra eldől a legtöbb pályázat sorsa

Teljesíthető az a kormányzati célkitűzés, hogy a leszerződhető, főleg beruházási célú támogatásokról 2018 tavaszára döntés szülessen – mondta a Magyar Mezőgazdaságnak Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrárvidékfejlesztésért felelős államtitkára a 2017-es évet értékelve. Még úgy is, hogy év végéig két új pályázati felhívás megjelenése várható. De a beruházásoknál gond lesz az előlegfizetéssel.

OMÉK: A Kárpát-medence magyarságának ünnepe

Az idei, 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, amit szeptember 20. és 24. között rendeznek meg a hagyomány és az újdonság jegyében, a vidék magyarságának, a magyar gazdáknak, vagy ahogy Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter fogalmazott, a Kárpát-medence magyarságának ünnepe lesz.

A jövő agrárgazdálkodóinak informáltságáért

Magyarország legnagyobb agrárszaklap-kiadója, a Business Superbrands díjas Magyar Mezőgazdaság Kft. az idén már harmadik alkalommal kötött együttműködési megállapodást a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karával.

MagyarBrands díjas lett a Magyar Mezőgazdaság Kft.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. a „Magyar Mezőgazdaság” márkájával a „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában – a hazai agrárszaklap-kiadók közül elsőként – elnyerte a megtisztelő MagyarBrands 2016. Díjat, melyet az idén április közepén megtartott zártkörű ünnepi gálán a kiadónk ügyvezetője, Sári Enikő vett át.