Back to top

Kedvezmények közvetlenül a felhasználóknak. Arassa le Ön is a hasznot a Bayer-rel!

Azonnal beváltható árkedvezmény, vagy szakmai ajánlatok közül választhat, ha regisztrál a www.gazdahaszna.hu oldalon és részt vesz a Bayer 2018. február 5-én induló nagyszabású akciójában. A GazdaHaszna prémium minőségű növényvédő szerek vásárlásakor jelentős árkedvezményt kínál, vagy a vásárlás után összegyűjtött BayPengő értékes szakmai megoldásokra váltható be.

Kedvezmény vagy szakmai ajánlat?

A Bayer választási lehetőséget biztosít a gazdák számára a GazdaHaszna akcióban. Megadja a lehetőséget a közvetlen árkedvezmény érvényesítésére, de másik opciót is felkínál.             

A fenntarthatóságra és környezettudatos gazdálkodásra irányítja a gazdák figyelmét és választható szakmai ajánlatai által ösztönzi a felhasználókat az e célok szolgálatába szegődő eszközök, műszerek, szolgáltatások alkalmazására.

A Bayer célja e választási lehetőséget kínáló akcióval, hogy ne csak innovatív és hatékony termékeivel feleljen meg a jövő mezőgazdasága által támasztott követelményeknek, hanem a fenntartható gazdálkodás elveit követő, hosszú távra tekintő felelős gondolkodásra inspirálja a gazdákat.

Kik vehetnek részt az akcióban?  

Az akcióban MVH regisztrációs számmal rendelkező egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, mezőgazdasági őstermelők, családi gazdaságok és családi gazdálkodók vehetnek részt, akik Magyarországon állandó lakcímmel/székhellyel rendelkeznek és üzletszerűen folytatnak mezőgazdasági tevékenységet.

Melyek az akcióban részt vevő termékek?

A www.gazdahaszna.hu oldalon regisztráló termelők kilenc különböző Bayer növényvédő szer vásárlása esetén érvényesíthetik árkedvezményre jogosító kuponjaikat, vagy juthatnak kedvezményesen a hosszabb távú megtérülést ígérő szakmai eszközökhöz, műszerekhez, szolgáltatásokhoz. 

A kukorica, napraforgó, repce, kalászos, szőlő, almástermésűek és csonthéjas kultúrákban felhasználható innovatív Bayer termékek szerepelnek az akcióban: ADENGO, CAPRENO, LAUDIS, MONSOON ACTIVE, SEKATOR, FALCON PRO, PROPULSE, LUNA EXPERIENCE és BISCAYA.

Hogyan vehet részt a GazdaHaszna akcióban?

Regisztráljon a www.gazdahaszna.hu oldalon, majd válasszon az ÁRKEDVEZMÉNY vagy a SZAKMAI AJÁNLAT között! Vásároljon Bayer szert és arassa le a hasznot kuponkedvezmény, vagy a szakmai ajánlat opció által kínált termék és szolgáltatási választékból!

Milyen szakmai ajánlatok közül lehet választani?

Mezőgazdasági szolgáltatások közül: egyebek mellett talajmintavétel, terményminősítés, növényvédelmi gépek felülvizsgálata, illetve a hatékony és felelősségteljes gazdálkodás körébe tartozó termékek: szórófejek, szélsebesség mérők, profi hordozható terménynedvesség mérők, stb., vagy a felhasználói biztonságot segítő védőfelszerelések és a növényvédő szer biztonságos felhasználását támogató easyFlow és easyFlowM termékek.

A kedvezmények mértékéről és a BayPengő átváltásról a www.gazdahaszna.hu főoldalon előzetesen tájékozódhat.                                                                                                                                           

 

Az akció időtartama:
2018.02.05.‒2018.07.31.

 

Főbb időpontok:                                                                                                                              
Kuponbeváltás kereskedőknél: 2018. 02. 05. – 2018. 07. 31.
Számlabeküldés online: 2018. 02. 05. – 2018. 06. 30.
BayPengő beváltása online: 2018. 07. 31.

A GazdaHaszna kezdeményezés tükrözi a Bayer főbb célkitűzését, a folyamatos változásokra történő felkészülést, valamint hogy nemcsak termékinnovációkkal, hanem a vevőközpontú marketing területén alkalmazott újdonságokkal fókuszba helyezi és támogatja a hatékonyságot és a környezetvédelmi irányelveket.

Érdemes minél előbb felkeresni a www.gazdahaszna.hu oldalt - akár már a kezelések tervezése során - hiszen 9 különféle prémium minőségű termékre igényelhet kuponkedvezményt, vagy választhat a fenntartható- és környezettudatos gazdálkodást támogató szakmai ajánlatok közül! 

„A Gazda Haszna akcióban való részvétellel mindenki jól járhat.”

Forrás: 
Bayer Hungária Kft

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

A Bayernek fontos az átláthatóság

A Bayer elindította új, a még nagyobb átláthatóságot biztosító honlapját, amelynek célja, hogy mindenkinek elérhetővé tegye a növényvédő szerek értékeléséhez szükséges tudományos adatokat. Ezzel a lépéssel a Bayer vezető szerepet vállal az átláthatóság megteremtésében, miközben a vállalat bizalmas termékösszetételét és gyártási folyamatadatait is védelmezi.

A BASF is nyerhet a Bayer-Monsanto frigyen

A BASF vegyipari konszern vásárolja meg a rivális Bayer vetőmag és gyomirtó részlegének jelentős részét 5,9 milliárd euróért - jelentette be pénteken a két német nagyvállalat. A LibertyLink márkához tartozó vetőmag- és a Liberty nevű gyomorirtó részleg tavaly 1,3 milliárd eurós bevételt hozott a Bayernek, de meg kell válnia ezektől, hogy a versenyhatóságok engedélyezzék a Monsanto felvásárlását.

Teljes technológia a Bayer farmon

A Bayer rendhagyó rendezvényre hívta a zöldségtermesztőket június végén: CropScience és Vegetable Seeds üzletága a KITE Zrt.-vel közösen mutatta be dinnye-, borsó- és ipariparadicsom-fajtáit, növényvédelmi és agrotechnológiai ajánlásait a békéscsabai Bayer farmon.

Bemutatkozott a Bayer vetőmag üzletága

A budapesti Vetőmag Világkongresszushoz kapcsolódva mutatta be vetőmag üzletágát a Bayer Crop Science a Kincsem Parkban. A rendezvényen külön hangsúlyt fektettek a csávázás jelentőségének ismertetésére, és a Bayer e téren elért fejlesztési eredményeire. A Seed Growth üzletág egymásra épülő szolgáltatást, készítményeket, bevonóanyagokat és berendezéseket kínál a vetőmagszektor minden szereplőjének.