0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Újra Bábolnai Gazdanapok

Ismét összegyűlik a szakma Magyarország legnagyobb és legrégebbi mezőgép-kiállításán. A Bábolnai Gazdanapokat immár 31. alkalommal rendezi meg a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok 2018. szeptember 5-8. között.

Az idén, a megszokott tematika mellett, kiemelt szerepet kap a növénytermesztés: fajtakísérleti bemutatók, konferenciák és fórumok biztosítanak lehetőséget a termékek és szolgáltatások bemutatására, az érdeklődők megszólítására. Emellett, a 21. század mezőgazdaságának energetikai kihívásaira reagálva, a szervezők a megújuló energiaforrásokra, különös tekintettel a napenergia-hasznosítás témakörére fókuszálnak.

 

A mezőgazdasági gépeket forgalmazó cégek egyedülálló eszköze a szántóföldi gépbemutató, ami ezúttal még nagyobb hangsúlyt kap. A gépek és gépkapcsolások gyakorlati szemléltetése kiváló alkalmat nyújt arra, hogy ne csak elméletben, de tapasztalás útján is segítse az értékésítést, tájékoztatást.

 

A Smartfarm-Precíziós mezőgazdasági konferencia is gyakorlati bemutatóval bővül, melynek keretében a hazai agrárium vezető cégei és szakemberei ismertetik –  közérthetően –  a legújabb kutatási és fejlesztési irányokat.

A kiállításon az idén is megjelennek a mezőgazdaságot kiszolgáló ágazatok is, így nem csak az aktuális gépkínálatról és újdonságokról, hanem a  vetőmag-, a műtrágya- és a növényvédőszer-választékról, valamint a háttéripari cégek kínálatáról, termékeiről és szolgáltatásairól is átfogó képet kaphatnak a látogatók. Így például az öntözőberendezésektől a kertészeti szolgáltatásokon át a finanszírozásig minden terület képviselői megjelennek a kiállításon, így különösen széles kínálatot biztosítunk az üzleti szféra képviselőinek és az érdeklődőknek.

Legyen kiállítónk, és mi Bábolnára hozzuk önnek a mezőgazdasági piac egészét!

 

Haál Gábor a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok igazgatója a szeptemberi Bábolnai Gazdanapok előkészületeiről nyilatkozik. Nézze meg interjúnkat!

youtube://v/ogOhOard0lc

 

Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár a Bábolnai Gazdanapok szerepéről nyilatkozott. Nézze meg interjúnkat!

youtube://v/5QbjgjPbsEo

 

 

Jelentkezési lap letöltése

További információ

Forrás: magyarmezogazdasag.hu