0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Innováció a kertészetben!

Minden kertész első kérdése, milyen anyaggal dolgozzon, erre ad választ a Kert-Tech Kertészeti Technika Kiállításunk. A Magyar Kertészeti Háttéripari Egyesület 20 éve segíti a kertész kollégákat, hogy eredményesebben dolgozhassanak. (x)

Az idén február 23-án 26 cég vonultatja föl kertészeti termesztéshez szükséges termékeit, és szolgáltatásait. Kínálnak szaporítóanyagot, tápanyagokat, növényvédő szereket, termesztőközeget, gépeket, berendezéseket, köztük több újdonságot is Kecskeméten, a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kara (volt Kertészeti Főiskola) központi épületében (Mészöly Gyula tér 1-3.). 

A szakmai előadások során a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara képviseletében Mártonffy Béla, valamint Csikai Miklós, az Árpád-Agrár Zrt. elnök-vezérigazgatója, és Illés Zsolt, a KITE Zrt. kertészeti üzletág igazgatója osztja meg gondolatait a kertészeti innovációról. Emellett tombola is várja az érdeklődőket, és ami legalább ilyen fontos, a szezonnyitó rendezvény alkalmat teremt a szakmai eszmecserékre.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!!!

kerttech_kiallitok_listaja_2018.pdf

 

Forrás: Magyar Kertészeti Háttéripari Egyesület