0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Multiva magágykészítő kombinátorok – A minőség jegyében

A Multiva mezőgazdasági gépeket hosszú élettartamra, és az agronómiailag elérhető legmagasabb hozamok biztosítására tervezték. A Multiva egyben egy gondolkodásmódot is képvisel, termékeivel szorosan összefonódik az igényesség és az alaposság fogalma. Ezen értékeket tartja szem előtt a teljes termékfejlesztés során, amely a gazdaságokban felmerülő tényleges gyakorlati igényekből indul ki. (x)

A gyártás során a legapróbb részletekre is ügyel a Multiva, hogy a termékek a lehető legjobb eredményt nyújtsák nehéz körülmények között is.

A Multiva a tesztek során különösen termékei gyakorlati teljesítményére és az elvégzett munka minőségére fekteti a hangsúlyt. A Multiva termékek arról ismertek, hogy az agronómiai célok hatékony elérésének igényére a lehető legmegbízhatóbb választ adják. Ilyen cél a pontos és egyenletes magágy, a jó talajszerkezet és a talajok termőképességének fenntartása. Ami jó hír a gazdák számára, hogy most egyes modelleket kedvezményesen vásárolhat meg – részletekért kattintson ide. 
A Multiva palettáján három különböző típusú kombinátort találunk: 

OPTIMA T rugalmas kombinátor bármilyen talajtípushoz, minden gazdaság számára.

A Multiva Optima T egy hatékony és robosztus magágykészítő változatos talajtípusokhoz. Erős és tartós felépítése a kombinátort kiváló magágykészítővé teszi elsődleges talajmegmunkálás után. Az Optima kimagasló rugalmasságot kínál: egyes modelleken a munkaszélesség utólagosan növelhető. A tartozékok széles kínálata minden gazda számára lehetővé teszi, hogy szükségleteinek megfelelő magágykészítőt használjon. Sokoldalúsága mellett az Optima T egy erős és tartós kombinátor, amivel a magágykészítés rutinfeladat lesz. Hosszú és erős vázszerkezete a hét kapasorral biztos alapot ad, amelyen az eltömődésmentes felépítés és a hatékony munkavégzés nyugszanak. 

TOPLINE CROSS kivételes részletek, maximális hatékonyság

A Multiva TopLine Cross magágykészítő kombinátor a lehető legjobb hatékonysággal bír, kifejezetten a nehéz talajokon végzett magágykészítés mestere. Robosztus felépítésével és gazdag felszereltségével kiváló munkát végez, gyakran egy menetben elérhető az egyenletes magágy és optimális talajszerkezet. A TopLine Cross hatékonyságának záloga a kapák nagy száma és a kivételes középső simító rendszer. A simító rendszer hatékonyan aprítja a rögöket és finomítja a magágy szerkezetét. A TopLine Cross hosszú váza a nyolc kapasorral lehetővé teszi, hogy az egyes kapák nagy távolságra kerüljenek egymástól, a tágas kialakítással elősegítve az eltömődésmentes működést. A gép jól használható sekély művelési módnál, illetve kiválóan megfelel zöldségek, cukorrépa és burgonya magágyának elkészítésére is.

TOPLINE SUPER XL kombinátor, ami többet ad

A TopLine Super XL egy úttörő modell. A Multiva kombinátorok kivételesen hatékonyak a kiváló minőségű magágy előkészítésében. Tágas felépítésük lehetővé teszi a magágykészítést igen nehéz körülmények között is, akár nagy mennyiségű kukorica és napraforgó szármaradvány mellett. A TopLine Super XL mindig első osztályú magágyat készít. Kalászosok után a magágy akár közvetlenül a tarlóba is készíthető. Bármilyen talajon, legyen az szántott vagy lazított talaj, de akár háborítatlan kalászos tarló, a TopLine Super XL egyenletes magágyat és optimális talajszerkezetet biztosít. Ez elősegíti az egyenletes kelést és a talajnedvesség megtartását. A TopLine Super XL aratás után alkalmas tarlóhántásra, ezzel felgyorsítva a növényi maradványok lebomlását. A munkafolyamat során a TopLine Super XL nagy hektárteljesítményéből is profitálhat, stabil és erős vázának köszönhetően akár 15km/h munkasebesség is lehetséges.

 

 

Forrás: AGROTEC Magyarország Kft.