0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Március 21-ig áll fenn a birtokon tartási kötelezettség

Mivel az államkincstárhoz annak munkarendje miatt egy adott napon nem lehetett támogatási kérelmet beadni, így az állatok birtokon tartási kötelezettsége ennek megfelelően alakult.

Az anyakecsketartás csekély összegű támogatását igénybe vevő mezőgazdasági termelőnek, a támogatási kérelmében megjelölt anyakecskéket a támogatási kérelem benyújtására meghatározott időszak utolsó napját követő naptól kezdődően, száz naptári napos időtartamban folyamatosan a birtokán kell tartani.

A támogatási kérelmeket a Magyar Államkincstár közleménye alapján 2017. november 1. és december 10. között kellett postai úton benyújtani a kincstárhoz. Mivel a benyújtás utolsó napja olyan napra esett, amelyen a hatóságnál a munka szünetelt, így a határidő a következő munkanapon járt le.

A birtokon tartási kötelezettség a leírtak szerint 2017. december 12-től 2018. március 21-ig áll fenn, amely időszak alatt annak minden napján a központi ENAR nyilvántartásban is legalább annyi, a támogatási feltételeknek megfelelő nőivarú kecskének kell lenni, mint a támogatási kérelemben szereplő egyedszám.

 

 

Forrás: nak.hu