0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Belépés csak kertrajongóknak

Március 23-25. között GardenExpo és Orchidea Ünnep várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában 10-től 18 óráig. Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállításán ötletekkel töltődhetünk fel, ihletet kaphatunk kertünk, teraszunk, balkonunk berendezésével kapcsolatban.

Kerti bútorok, grillezők, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és játékok, medencék, szaunák, öntözéstechnika és ötletgazdag bemutatókertek várják a látogatókat. E mellett hazai és külföldi kereskedők növénykínálatából válogathatunk.

A színpadi programok gazdag kínálatából kiemeljük a Kertbarát Magazin szervezésében megvalósuló két előadást: szombaton és vasárnap délben Kaszab László tart előadást tujáink rettegett ellenségeiről, a tujaszúról és a boróka tarkadíszbogárról, illetve az ellenük való védekezésről. Ugyancsak szombaton és vasárnap délután 3 órakor Molnár Mária könnyen elsajátítható virágkötészeti fogásokat mutat be, amiket a vállalkozó kedvű látogatók ki is próbálhatnak. Mindkét előadás témáiról bővebben olvashatunk a Kertbarát Magazin legújabb lapszámában. A kiállítás ideje alatt a lap kedvezményesen megvásárolható a kiadó standján.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu