0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Április 2-ig tölthető ki a „Tartályos gáz igényfelmérés”

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tartályos gázfelhasználásban érdekelt tagjai számára szolgáltatót ajánl a 2018/2019. gázévi energiaköltségek csökkentése és a szolgáltatás minőségnövelése céljából. A tagi igények megismeréséhez egyszerűsített felmérés indul a kamara tagjai körében a köztestület portálján, amely március 26. és április 2. között érhető el.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a tagjai számára nyújtandó energetikai szolgáltatások keretében – az alkalmazott árpolitikára és a szolgáltatás minőségére vonatkozó – ajánlatkérési felhívást tett közzé 2018 februárjában a Magyarországon érvényes engedéllyel és megfelelő jogosultsággal rendelkező tartályos gázforgalmazással, valamint gáztartályok létesítésével és karbantartásával foglalkozó szolgáltatók körében.

A NAK – a felhívásra érkezett ajánlatok kiértékelése alapján – a legkedvezőbb árpolitikával rendelkező, a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtó és az ellátásbiztonságot leginkább garantáló szolgáltatót fogja azoknak a tartályos gázfelhasználásban érdekelt kamarai tagoknak a figyelmébe ajánlani, akiknek a jelenlegi tartályos gázellátásra vonatkozó szerződése lejárt, vagy a közeljövőben le fog járni, illetve akik a tartályos gázellátás piacán újonnan megjelenő fogyasztók.

A tartályos gázfogyasztási szokások, illetve igények megismeréséhez március 26-án felmérés indul a kamarai tagjai körében a NAK portálján. Az e-irodán történő bejelentkezés után a „Kamara” menüpont „Tartályos gáz igényfelmérés” almenüpont alatt április 2-ig lesz megtalálható az on-line kitöltendő felmérés. A felmérés keretében néhány egyszerűen megadható információ, illetve fogyasztási adat közlése szükséges. A kitöltést segíti a jelenlegi tartályos gázellátásra vonatkozó szerződés előkészítése, amennyiben a tagok már rendelkeznek ilyen szerződéssel.

Az érdeklődő és a 2018/2019-es gázév vonatkozásában szerződni képes kamarai tagok számára a NAK által ajánlott szolgáltatónak a későbbiekben, egy előre egyeztetett időpontban ingyenes helyszíni szemle lehetőségét biztosítja a telepítendő eszközpark, a telepítési feltételek és költségek meghatározásához. Amennyiben a helyszíni szemle alapján készített árajánlat elfogadásra kerül, akkor a kamarai tagok egyénileg szerződnek majd le a szolgáltatóval a NAK felhívásra érkezett nyertes ajánlat keretfeltételei mentén. A keretfeltételeket és a szolgáltató kilétét az érdeklődő, felmérésben résztvevők a kiválasztott szolgáltató publikussá válása után ismerhetik meg.

Forrás: NAK