Back to top

Gazdafórum - Szövetségben a Magyar Mezőgazdaságért

2018. március 27.
Budapest
Herman Ottó Konferencia Központ - Nagytétényi út 190.

GAZDAFÓRUM - MEGHÍVÓ

A rendezvény vendége: DR. FAZEKAS SÁNDOR - földművelésügyi miniszter
Időpont: 2018. március 27. kedd, 10:00 óra
Helyszín: Herman Ottó Konferencia Központ, 1223. Budapest, Nagytétényi út 190.

Program:

9:30 Regisztráció

10:00 Előadás – Dr. Fazekas Sándor miniszter
Kérdések és válaszok

12:00 Szendvicsebéd

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a www.hermanottointezet.hu/forum oldalon lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és Magyar Mezőgazdaság Kft.

Tisztább levegőre ad pénzt Brüsszel

Mintegy hárommillió lakost és tíz települést érintő, nyolc évig tartó projekt indul Hungairy néven azzal a céllal, hogy komplex módon javítsanak a levegő minőségén. Az uniós társfinanszírozással induló program 5 milliárd forintba kerül és egyebek mellett szemléletformáló kampányok, szakértői tanulmányok, közbringa-rendszer, valamint közlekedési applikációk is lesznek benne.

Megújultak nagyvárosaink zajtérképei

Az agrártárca megbízásából hét magyar nagyváros stratégiai zajtérképét újította meg a Hermann Ottó Intézet Nonprofit Kft. László Tibor Zoltán, az Agrárminisztérium (AM) környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára jelentős környezetvédelmi problémának tartja a zajterhelést.

Mától lehet szavazni „Az Év Tanyája 2018” közönségdíjának jelöltjeire

Az Agrárminisztérium idén másodjára hirdette meg "Az Év Tanyája" díjat.

Föld napja a rózsakertben

2018. április 20-án 9 és 15 óra között a Budatétényi Rózsakert ad otthont a Föld napja központi rendezvényének a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ közös szervezésében. Ingyenes, családbarát programokkal várják az érdeklődőket

Agrárakadémia: Már vannak támogatói a magyar KAP reform törekvéseknek

A magyar álláspont az, hogy a jelenlegi támogatási rendszer jól működő elemeire építve, azok ésszerű továbbfejlesztésével kell választ találni a KAP előtt álló kihívásokra – mondta Feldman Zsolt, az FM helyettes államtitkára az Agrárakadémián, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó, és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. által szervezett konferencián. Ehhez már sikerült támogatókat is találni

Megújult a Budatétényi Rózsakert

Kétnapos rendezvénnyel várja az érdeklődőket a megújult, és ma ünnepélyesen átadott Budatétnyi Rózsakert. A rendezvényen emléktáblát avattak, partnerségi megállapodásokat írtak alá az ágazat szereplői, illetve két napos szakmai konferencián taglalják a rózsák és galagonyák botanikai és kertészeti jelentőségét. Szombaton a nagyközönséget várják rózsavásárral, rózsakerti szakvezetéssel.