0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Ilyen a STIHL legprofibb arca!

Teljesítmény, biztonság, technológia, precizitás és munka iránti szenvedély. Fontos értékek, a STIHL igazi erejét azonban a gépeket használó közösség adja. Ezt a STIHL most be is bizonyítja, hiszen idén tavasszal rajongói közül választotta ki kampányarcait, akik minden eddiginél hitelesebben képviselhetik a márka sokszínűségét. Közülük Lajkó Bendegúz, a STIHL profi arca mutatkozik be elsőként.

A STIHL rajongói minden eddiginél hitelesebben képviselhetik a márka sokszínűségét. Közülük Lajkó Bendegúz, a STIHL profi arca mutatkozik be elsőként.

Lajkó Bendegúz erdészként végzett Szegeden, sziklát mászni hobbiból kezdett, az alpinista favágás pedig a két szenvedély egyenes következménye.

Az alpinista technikák alkalmazása során a STIHL felső fogantyús termékcsaládja, az MS 150TC-E, az MS 193T és az MS 201T a legjobb választás, de Bendegúz szerint a munka elvégzéséhez az MS 211-től kezdve az MS 880-ig a STIHL teljes palettájára szükség van.

Ha csak egy gépet választhatna, az egész biztosan a STIHL MS 462 volna.

„Az a gép egy csoda, de a STIHL gépek használata már önmagában elégedettséggel tölt el. Könnyűek, egyenletesen adják le a teljesítményüket, nagyon jól passzolnak a kezembe, számomra azonban a megbízhatóságuk a legfontosabb. Bármikor, bárhová elindulhatok velük, tudom, hogy nem hagynak cserben. Én így szeretem” – vallja.

A STIHL tavaszi akciója 2018. április 1. – május 31. között, illetve a készlet erejéig tart. Látogasson el a www.stihl.hu oldalra!

Az akciós újság online lapozható verziója a http://stihlnemzedekek.hu/emagazin/ linken elérhető. (x)

Forrás: Andreas STIHL Kft.