0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

BorZsongás Villányban!

Már tizenharmadik alkalommal készülnek a Villányi borvidék pezsgő, vidám, barátságos fesztiváljára a BORZSONGÁSRA. Az idei évben hét településen tizenhét helyszínen várnak a szervezők mindenkit kedvenc majálisukra április 28-tól május 1-ig.

A rendezvény lüktetését, emberközeliségét, sokszínűségét kedvelik az évről évre visszatérő vendégek. Az elnevezésből is következtetni lehet arra a lendületre és izgalomra, amellyel a pincék, éttermek készülnek.

Az egyedi hangvételű program kiválóan megmutatja a fiatalos, vidám, vendégszerető borvidék valódi arcát. A BorZsongás fesztiválra a meghitt, barátságos, vidéki vendéglátás hangulata és a változatosság élménye jellemző. Érdemes kényelmes cipőt húzni és élvezni a programokat, legyen az májusfaállítás, dűlőtúra, kincskeresés, piknik, koncert, jazz, stand up, beszélgetés. A családokat gyermek játszóházak, kézművesek várják.

A Villány- Siklósi Borút nem lenne az ami, ha szolgáltatói nem készülnének finom zsongó ételekkel és kiváló borokkal az ínyencek kedvére.

Akik felépnek (többek között): Mörk, Mongooz & the Magnet, Antonia Vai, Magashegyi Underground, Király Viktor, Szalóki Ági, Pankastic, A köztársaság bandája, Rajczy Róbert, Tálas Áron Trió, Daru Péter, Rádió Lokál, Bohemian Brass Band, Eliza Bliss, Rajczy Róbert, Felméri Péter.

Zsongó borudvarok: Janus Borház, Joó Pince, Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet, Bock Pince, Gere Tamás & Zsolt Pincészete, Günzer Tamás Pincészete, Mandula Étterem és Bor Bár, Ottó Pince, Polgár Pince és Panzió, Gergen Birtok és Vendégház, Tiffán Ede és Zsolt Pincészete, Csányi Pincészet – Teleki Piknik, Jackfall Bormanufaktúra, Dráva Hotel****, Tenkes Csárda, Lókötő Csárda, Villányi Rendezvénytér

„Legyen a vendégünk, BorZsongjunk együtt, vár a tavasz!” – hangzik rügyfakasztó jelmondatuk, amitől máris kedvre derül az utazni vágyó.
 

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu