0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 20.

Május végéig lehet az állatmenhelyek, ebrendészeti telepek korszerűsítésére pályázni

Idén is meghirdeti a Földművelésügyi MInisztérium az az állatmenhelyek, valamint ebrendészeti telepek korszerűsítését célzó 2018. évi pályázatokat. Egy jelentkező legalább 1 millió, legfeljebb 5 millió forint összegre pályázhat.

A Földművelésügyi Minisztérium ezúton hirdeti meg az állatmenhelyek, valamint ebrendészeti telepek korszerűsítését célzó 2018. évi pályázatokat – adta hírül a szaktárca.  Támogatási igényt civil szervezetek (egyesületek vagy alapítványok) és települési önkormányzatok nyújthatnak be az állatvédelem terültén végzett hasznos tevékenységük megvalósítását elősegítő pályázatra.

A támogatás célja a nyilvántartásba vett állatmenhelyek és ebrendészeti telepek modernizációja, bővítése; a telepen található állatok tartási körülményeinek javítása és örökbefogadási esélyük növelése.

28,2 millió forintra pályázhatnak az állatmenhelyeket működtető civil szervezetek, 15,0 millió forintra pedig az ebrendészeti telepeket működtető civil szervezetek és települési önkormányzatok.

A pályázatokat 2018. május 31-ig, kizárólag postai úton lehet beadni, tértivevényes postai küldeményként az FM Élelmiszerlánc- felügyeleti Főosztályához (Levelezési cím: Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc- felügyeleti Főosztály, 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.)

Minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

Egy jelentkező legalább 1 millió, legfeljebb 5 millió forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhat.

Hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban, még annak postára adása előtt – hívta fel a figyelmet a szaktárca. 

 

A pályázati felhívások szövegét, a pályázati adatlapot, nyilatkozatot, költségtervet és az átláthatósági nyilatkozatot ITT érhetik el.

Forrás: FM Sajtóiroda