0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Egyszerűsített gyorskölcsönök a gazdáknak

Egyszerűsített adminisztrációval, öt napon belül gyorskölcsönökhöz juthatnak a mezőgazdasági termelők az Erste Banknál – jelentette be a pénzintézet sajtótájékoztatóján. Az Erste ezen felül tanácsadással, az EU-pályázatok ügyintézésével és piaci előrejelzésekkel is segít az agrárium szereplőinek.

Olcsó, egyszerű, könnyen felvehető kölcsönökkel segíti az agrárium bővülését az Erste Bank – hangzott el a pénzintézet sajtótájékoztatóján pénteken. A Hódmezővásárhelyen, az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon megtartott rendezvényen a bank képviselői elmondták:

akár öt napon belül, igazolások beadása nélkül is kölcsönhöz juthatnak a gazdálkodók, amelynek mértéke akár több tízmillió forint is lehet.

Az úgynevezett Power Business hiteleknél nincs szükség tárgyi fedezetre, a bank nem jegyez be jelzálogot, papírokat sem kér, és öt napon belül elbírálja a hitelt.

Fórián Zoltán, a pénzintézet Agrár Kompetencia Központjának vezetője az eseményen elmondta: az Erste által működtetett tanácsadó modell abban is segít az agrárium szereplőinek, hogy kedvező finanszírozási lehetőségeket, piaci előrejelzéseket, és üzleti tanácsadást biztosít az ügyfeleknek. A bank továbbá EU-irodája révén sikerrel közreműködhet az uniós források minél hatékonyabb lehívásában is.

Szerdahelyi Róbert, az Erste Bank kis- és középvállalati üzletágának vezetője az eseményen kijelentette: a 300 millió forint árbevétel feletti kis- és közepes vállalatoknak az Erste 150 millió forintig kínálja a Power Business folyószámlahitelkeretet. A gyorsított hitelbírálati folyamat eredményeként a bank öt napon belül dönt, miközben nem kér tárgyi fedezetet sem.

youtube://v/hNJbRnHC9bg

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu