0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Újabb limitált szériás Toyota Hilux érkezik

A Toyotának minden jel szerint beváltak a világ legkeményebbnek tartott és egyben legnépszerűbb pickupja, a Hilux születésének 50. évfordulójáról megemlékező limitált példányszámos sorozatok. Nem sokkal azután, hogy a 4x4-es autók területén verhetetlennek tartott japán gyártó bejelentette a Hilux Invincible 50 Black Edition érkezését, újabb egyedi kialakítású modellről érkezett hír.

A nemes egyszerűséggel Toyota Hilux Special Edition névre keresztelt új modellváltozat, a modellcsalád  leggazdagabb felszereltségű tagja duplakabinos kivitelben, automata sebességváltóval lesz kapható. A Hilux Special Edition exkluzív külső kialakítást és új narancsárnyalatú fényezést kap, amihez különleges, teljesen fekete utastér, és egyedi kivitelű prémium kiegészítők társulnak.

A pickup szegmens hazai értékesítéseit is hagyományosan domináló Toyota Hilux az elmúlt 50 év alatt elért több, mint 19 millió darabos értékesítési eredményével generációkon át a világ legnépszerűbb pickupjának bizonyult, és ma is az. A Hilux modellcsalád leggazdagabb felszereltségű tagja, az új Hilux 2018 Spe­cial Edition még inkább kihangsúlyozza a legendás autó keménységét és robusztusságát, valamint a Minőség, Tartósság és Megbízhatóság (QDR) hármasát, ami a világ kedvenc pickupjává avatta a Hiluxot.

A duplakabinos kivitelben és automata sebességváltóval kapható új Hilux 2018 Special Edition exkluzív külső kialakítása első pillantásra egyértelművé teszi, hogy a kínálat csúcsán álló modellről van szó. Elölnézetből azonnal feltűnik az erősen áttervezett hűtőráccsal, lökhárítóval és ködfényszórókkal megformált új stílus, valamint az ezüstszínű kartervédő lemez; mindez hatásosan hangsúlyozza ki a Toyota pickup­jának határozott kiállását és remek off-road képességeit. A hátsó rész új dizájneleme a praktikus és mutatós fellépő, valamint az ugyancsak ezüstszínű alsó védőlemez. Az új 2018 Special Edition külső megjelenésére a különleges metálnarancs fényezés teszi fel a koronát, a kelet-európai piacokon pedig egyedi 18 colos könnyűfém keréktárcsát is rendelhetnek a vásárlók.

A teljesen fekete utastér-kialakítást elegánsan ellenpontozza a műszeregység króm­színű dekorációs betétje, és mindezt harmonikusan egészítik ki a zongoralakk-fekete betétek a műszerfalon és az ajtópaneleken, a kormánykeréken, a váltókaron és sebességváltó-konzolon.

A vezető előtt elhelyezett műszerek új tervezésű hátlapja fehér színű, és a központi TFT-képernyőn a gyújtás ráadásakor egy kifejezetten az autóhoz tervezett Hilux 2018 Special Edition animáció jelenik meg. Még maga a kulcs is modellspecifikus, hiszen az új változat orrkialakítását ábrázolja.

Az autó különleges stílusa és gazdag felszereltsége egyértelművé teszi, hogy a Toyota most azokat a vevőket célozza meg, akik szabadidős célokra vásárolnak pickup­ot. A Hilux 2018 Special Edition annak az egyre szélesebb európai vásárlórétegnek készült, akik úgy érzik, hogy életstílusukat egy Toyota Hilux tükrözi a leghatásosabban. (x)

Az új Hilux 2018 Special Edition hamarosan megérkezik, keresse a Toyota márkakereskedésekben!
További információ: www.toyota.hu

 

 

Forrás: Toyota Central Europe Kft.