0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Mag Norbert: Mecseki csobogás

Egy fotós, egy kép, egy történet sorozatunk következő részében Mag Norbert fotográfust mutatjuk be, aki 15 évesen fogott először fényképezőgépet a kezébe. Rögtön tudta, hogy megtalálta a hivatását.
„Lenyűgöz a természet sokszínűsége, változatossága, a színek kavalkádja, a hófedte dombos táj éppúgy, ahogyan a zöldellő erdők, és a virágba borult mezők. Minden évszaknak megvan a maga szépsége, amely megragad és megihlet.”

„Szeretem megörökíteni a csodás tájat, a különleges helyszíneket, a partot mosó nyugodt folyót, avagy nyáron a viharos hullámokat a Balaton víztükrén. Munkám során rengeteg emberrel dolgozom, sokakkal életük egyik legszebb napján. Igyekszem rávilágítani arra, hogy a portréhoz, a jegyes, vagy esküvői fotósorozathoz a természet a legkiválóbb háttér, annál egyedibb környezetet aligha teremthetünk a műteremben.”

„Mikor tudomásomra jutott, hogy a Mecsek a hóolvadás következtében vízesést rejt a Kőlyuki barlangnál, tudtam, hogy ezt látnom és láttatnom kell. Lenyűgöző kép tárult elém. A kibontakozó tavasz, a fehér hópaplan vízesésként való megjelenése szemlélteti a természet folyamatos változását, a csodálatos körforgást, amely körülölel bennünket.”

Mag Norbert fotográfus a szenvedélyének él immár több mint 10 éve. Először 15 éves korában fogott a kezébe fényképezőgépet, és már akkor tudta, hogy fotós szeretne lenni. A középiskolát követően kitanulta a szakmát, majd ismereteinek bővítése érdekében grafikusként végzett. Azóta is járja az országot, hogy minél több természeti csodát megörökíthessen. Szeretné megmutatni az embereknek, hogy fotográfus szemmel milyennek látja a világot. Fő tevékenysége az esküvőfotózás, de a párok „nagy napját” is előszeretettel örökíti meg természetközeli helyszíneken, ahogyan a kreatív fényképek legnagyobb része is ott készül.

Sorozatunkban a természetből ellesett ritka, avagy különös pillanatokra szeretnénk ráirányítani a figyelmet. A kép­hez ter­mé­sze­tesen mindig tartozik egy fotós, a párosukat pedig gyakran egy izgalmas történet köti össze.

Forrás: A Mi Erdőnk