0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Idén minden eddiginél több a komoly érdeklődő a mezőgépek iránt Bábolnán

Az Agro-Békés Kft. adatai szerint keresettek a 100 lóerős traktorok, a legtöbben ugyanakkor az e feletti teljesítménnyel rendelkező modellek mellett döntenek. A Bábolnai Gazdanapok a mezőgépekkel való ismerkedésre is kiváló alkalmat kínál.

A 31. Bábolnai Gazdanapok 20 ezer négyzetméternyi szabad kiállítóterének nagy részét a legkülönbözőbb típusú és fajtájú mezőgépek foglalják el. Számos gyártó és márkaképviselet települt ki ugyanis a rendezvényre ezúttal is, köztük a Case IH gépek hivatalos magyarországi forgalmazójaként is ismert Agro-Békés Kft. is. A cég standján járva Bogdán Gábor Case IH termékmenedzser számolt be az eddigi s az elmúlt évek tapasztalatairól. Mint mondta, Bábolna mezőgép-kiállítása az ágazat szempontjából rendkívül fontos – csakúgy, mint például az AGROmashEXPO –, éppen ezért cégük már sokadszor vesz részt rajta. Úgy véli, a kiállítók számától vagy a rendezvény éppen aktuális méretétől függetlenül a Bábolnai Gazdanapokra jellemző hangulat változatlan maradt az évek alatt.

„A rendezvény az év olyan időszakában van, amikor szívesen jönnek el a gazdálkodók akár nézelődni, akár beszélgetni, ugyanakkor elmondható, hogy az idei rendezvényen sokkal több komoly érdeklődő látogatott el eddig a standunkra, mint a korábbi években”

– hangsúlyozta Bogdán Gábor.

Ez talán nem véletlen, hiszen az Agro-Békés Kft. a termékpalettájuk legnépszerűbb modelljeit állította ki ez alkalomból. „Nagyon keresett mostanság a 80-100 lóerős kategória, ezért hoztuk magunkkal például a Case IH Farmall 95C típusú traktorunkat, amiben 3400 köbcentis motor és 24/24 fokozatú sebességváltó dolgozik” – emelte ki a cég termékmenedzsere, akinek tapasztalatai szerint a 100 lóerős traktorok az eladott gépeik mintegy 40 százalékát teszik ki. A többség ugyanakkor a 100 lóerő feletti teljesítménnyel rendelkező gépek mellett voksol, így a cég standján ilyen típusokból, például Magnum 280-as vagy éppen Puma 185-ös sorozatból is láthatnak traktorokat az érdeklődők.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu