0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Biztos háttér

A Case IH traktrok szervizelése, alkatrész ellátását tűzte ki célul az Agri Szerviz Kft. Míg a Kft. tulajdonosai Csehországban és Szlovákiában egyben a Case IH termékek importőrei, alkatrész ellátói illetve szervizesei, Magyarországon azon dolgoznak, hogy a traktorok egy percre se álljanak meg. Ebben a munkában régi, jól felkészült szakemberek vesznek részt.

„Nem csak az a feladatunk, hogy hibátlanul üzemeljenek az eszközök, de igény esetén erő- és munkagépek beszerzésében is segítünk”- magyarázta Slánicz János, az Agri Szerviz Kft. kereskedelmi igazgatója, hogy munkagép területén társcégük, az Agrotec Kft. kínálatára támaszkodnak. Emellett az Agri Szerviz az idei év tavaszától a SKY gépek magyarországi hivatalos forgalmazója. A SKY munkagépek élen járnak a talajkímélő művelés terén, Európa több országában is piacvezető pozíciót szereztek a „no-tilling” technológiák piacán. Ennek bevezetése zajlik a hazai felhasználók körében.

A nagyigmándi központú cég szakemberei Kaposvárról és Kocsordról érik el a gazdákat, de telephelyeket nyitnak az ország különböző pontjain.

Fejér és Békés megyékben folytatnak tárgyalásokat újabb bázisok létrehozásáról, rövid időn belül szeretnének országos hálózattá bővülni.

„Megfontoltan, évente két új telephely nyitását tervezzük”- hangsúlyozta a szakember, így hamarosan minden termelő számára elérhetőkké válnak.

Elsősorban a Case IH szervizelését vállalták fel, de szakembereik felkészültségének köszönhetően más eszközök karbanartását is elvégzik.

A bővülés egyik gátját a megfelelő szervizesek megtalálása jelenti. „Számtalan ’castingoláson’ vagyunk túl, és állunk még előtte, de tapasztalataink szerint nehéz olyan szakemberre lelni, aki nem csak érti a dolgát, hanem dolgozni is akar”– hívta fel a problémára a figyelmet Slánicz János, akik viszont megfelelnek, azok folyamatos képzéseken vesznek részt. Sokan vásároltak eszközöket szervíz-háttér nélküli kereskedőktől, nem volt meglepő számukra, hogy a Bábolnai Gazdanapokon is megkereste a céget olyan gazda, aki ilyen géppel rendelkezik. Szezonban az Agri Szerviz szakemberei 48 órán belül kiszálnak a helyszínre, s – ahogyan a kereskedelmi igazgató hangsúlyozta – azokat sem hagyják cserben, akik nem tőlük vették a gépet.

Az új eszközöket nem csak beüzemelik, de a nyomonkövetésüket is fontosnak tartják. Üzletkötőik és szervizes kollégáik folyamatosan tartják a kapcsolatot partnereikkel.

A kiváló minőségű gépek, a versenyképes ár mellett legfontosabbnak a szerviz és alkatrész ellátási hátteret tartják. Az Agri Szerviz hosszú távra tervez a magyar piacon, ami a gazdák számára fontos döntéshozó tényező. Ehhez pedig a hiteles, az ágazatban régóta jelen lévő kollégáik jelentik a garanciát.

Forrás: magyarmezogazdasag