0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

Ismét GrootGroenPlus Zundertben

Az idén 28. alkalommal rendezik meg 2018. október 3. és 5. között a hollandiai Zundertben a GrootGroenPlus faiskolai szakkiállítást, amelynek a témája: A JÖVŐ=ZÖLD. A témaválasztás ezért nagyon aktuális, mert a zöldfelületek számos olyan környezetei problémára adnak megoldást, amellyel napjainkban és a jövőben szembesülnünk kell.

A növények helyes alkalmazásával megállíthatók az áradások, a zöldfelületek csökkentik a klímaváltozás kedvezőtlen hatásait, és javítják az életminőséget a sűrűn beépített nagyvárosokban. Zöld környezetben élni kellemes, egészséges és biztonságos. Számos fejlesztés tapasztalható a zöldenergiák használatában, a környezetkímélő gépesítés, növényvédelem, precíziós gazdálkodás és logisztika területén. Ezzel a gondolatisággal invitálják a szervezők a szakmai közönséget a „zöld iparág” szakvásárára, a zunderti GrootGroenPlus-ra.

A szakvásáron 225 faiskola és 75 háttéripari cég, intézmény, illetve nonprofit szervezet mutatkozik be.

Az idén is megrendezi a Boskoopi Királyi Kertészeti Társaság (KVBC) a több helyszínen kipróbált és bizonyított növényújdonságok Road Show-ját, amelyen az idén 28 növényt kerül ismét rivaldafénybe. Ezek már leírásukkal együtt megtekinthetők a GrootGroenPlus négynyelvű mobiltelefonos alkalmazáson vagy a kiállítás honlapján.

A GrootGroenPlus kiegészítő szolgáltatása a Varb elektronikus keres-kínál platform, amelyre minden kiállító regisztrálhatja magát, és nemcsak a cégadataik, hanem teljes kínálatuk kilenc hónapon át elérhető ezen a felületen a kiállítás látogatói számára.

A szakmai látogatók számára a GrootGroenPlus szakvásár előzetes regisztrációval az idén is ingyenesen látogatható.

Regisztrálni is a honlapon lehet, amely a holland mellet, angol, német és francia nyelven érhető el. Regisztráció nélkül a belépőjegy 10 euróba kerül.

A GrootGroenPlus kiállítás pontos helyszíne: Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert, Netherlands .

A vásár a nyitónapon 10-19, a többi napon 9-18 óráig látogatható.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu