0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Már kapható a fenyőfa ízű chips

„Karácsonyfa ízű” chipset dobott piacra egy brit áruházlánc, ami azért megtévesztő, mert például a karácsonyfadíszek zamatának nyomát se lehet felfedezni benne.

„Karácsonyfa ízű” chips értékesítésébe kezdett egy Iceland nevű szupermarketlánc – írja az élelmiszeronline.

Az egyébként a gyorsfagyasztott élelmiszerek specialistájaként ismert cég új termékvonalának része még a rákkoktél-, illetve a „pig in a blanket”- (egy kicsi virsliscroissant-féleség) ízesítésű burgonyaszirom is.

A „karácsonyfa ízű” Luxury Christmas Tree Flavour Salted chipset 180 grammos zacskóban árulják, és valóban a fenyőfa tűlevelének olajának felhasználásával készül.  Az Iceland hagyományosan alacsony áraihoz hűen egy fontot (pillanatnyilag átszámítva kb. 370 forintot) kell érte kifizetni.

Neil Nugent az Iceland igazgatója így fogalmazott: „Mi az Icelandnél mindig úgy fejlesztjük tovább a termékpalettánkat, hogy a legújabb élelmiszerek és trendek is szerepeljenek benne.

A Christmas Tree Crisps chips zamata enyhén sós, egy leheletnyi fenyőfa beütéssel. Ez a kombináció az összes eddigi ünnepi ízvilágtól különbözik.”

Ezek szerint, ha a létező fafajok mennyiségét figyelembe vesszük, a snackgyártás területén a Christmas Tree Crisps új távlatokat nyithat.

Forrás: élelmiszeronline