0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Az Ön vállalkozása hogyan digitalizál? – Rövid felmérés

Amennyiben ön egyéni gazdálkodó vagy cégvezető, kérjük, szánjon néhány percet az önkéntes és anonim kérdőív kitöltésére! Magyarország Digitális Agrár Stratégiájának (DAS) célja az agrárgazdaság digitalizációs átalakítása és fejlesztése az agrárgazdaság hatékonyságának növeléséhez. A DAS gördülékeny és hatékony megvalósítása érdekében az Agrárgazdasági Kutató Intézet felmérést készít a jelenlegi helyzetről.

Magyarország Digitális Agrár Stratégiájának (DAS) célja az agrárgazdaság digitalizációs átalakítása és fejlesztése az agrárgazdaság hatékonyságának növeléséhez, versenyképességének javításához. A digitális technológiák bevezetésének alapvető feltétele a használatukra nyitott, és az alkalmazásukhoz megfelelő tudással rendelkező munkaerő.

A DAS gördülékeny és hatékony megvalósítása, azaz a hazai élelmiszergazdasági szereplők és a fogyasztók igényeihez illeszkedő digitalizálás megalapozása érdekében az Agrárgazdasági Kutató Intézet felmérést készít a jelenlegi helyzetről.

A kérdőív a hazai termelők informatikai ismereteivel, valamint a gazdaságok számára fejlesztett digitális eszközök és információs rendszerek használatával kapcsolatos kérdéseket tartalmaz.

Amennyiben ön mezőgazdasági termelést hivatásszerűen – árutermelés céljából – folytató egyéni gazdálkodó vagy cégvezető, kérjük, szánjon néhány percet az önkéntes és anonim kérdőív kitöltésére!

https://www.aki.gov.hu/kerdoiv/18

Forrás: Agrárgazdasági Kutató Intézet