0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Tatára és Békéscsabára látogat a „Kapj rá!”

Két nagy múltú rendezvényen folytatódik a „Kapj rá!” halfogyasztást ösztönző roadshow. A Békéscsabai Kolbászfesztiválon ugyan a füstölt ínyencségeké lesz a főszerep, de a könnyed falatokra vágyók sem maradnak éhen, ha a „Kapj rá!” standjához látogatnak. Tatán, az Öreg-tó partján pedig a Nagy Halászfesztiválon ízlelhetnek kitűnő halfogásokat az arra járók.

A Csabai Kolbászfesztivál nemcsak békés megyei, hanem közép-európai szinten is az egyik legismertebb gasztrokulturális rendezvény. A 2018. október 19-22. között zajló fesztivál résztvevői a híres csabai kolbászon kívül számos füstölt terméket, valamint hagyományos, kézműves élelmiszert – mézeket, szörpöket, savanyúságokat – kóstolhatnak és vásárolhatnak meg a négynapos rendezvény alatt.

A kétségtelenül ízletes, ám „nehéz” ételnek számító kolbászok, szalámik és szalonnák mellett bizonyára jól esik majd a könnyű és tápanyagban gazdag halfalatokat is megkóstolni.

A „Kapj rá!” standján a halkolbász ízén túl receptfüzetekkel és gyermeksarokkal is ismerkedhetnek a látogatók.

Bográcsos halászlé, tradicionális halételek, kitűnő borok mellett a „Kapj rá!” standja sem hiányozhat a hétvége másik rendezvényéről, az Öreg-tavi Nagy Halászfesztiválról. A 2018. október 19-21. között megrendezésre kerülő eseményen az ország minden szegletéből odasereglő halfőző mesterek csillogtatják meg tudásukat, az ízletes fogásokat pedig üde neszmélyi borokkal öblíthetik le a látogatók. A „Kapj rá!” füstölt pisztrángfilével és halpástétommal várja a standhoz látogatókat, a nagy népszerűségnek örvendő gyerekfoglalkoztatóban pedig a legkisebbek oldhatnak meg izgalmas feladatokat.

Forrás: Agrármarketing Centrum