0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 20.

Áruházakban népszerűsítik a magyar tejet

A hazai tej és tejtermékek népszerűsítését tűzte ki maga elé az Auchan Magyarország Kft. és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. A számtalan akció és reklámhirdetés mellett kóstoltatásokat is szerveztek, de nyereményjátékban is résztvehettek a vásárlók.

A Tej Terméktanács tagjai elkötelezettek a magyar tejágazat fejlődése, a hazai tejtermelés és tejtermék-előállítás magas színvonalú folytatása, a fogyasztói igények lehető legjobb kielégítése és a tej termékpálya sikeres működése mellett. A tagok közös célnak tekintik, hogy az együttműködésükkel

javítsák a tej termékpálya hatékonyságát, a fogyasztók magas minőségű termékekkel történő ellátását, valamint a tej- és tejtermék-fogyasztás népszerűsítését és növelését.

Ennek részét képezi a 2017 óta működő ’Tej. Szívvel-lélekkel’ elnevezésű program, melynek keretében igyekeznek a Tej Terméktanács tulajdonában lévő Tejszív és Sajtszív védjegycsalád ismertségét is növelni.

Fenti célokat szolgálja a most induló ’Magyar hónap’ elnevezésű kampány is, amelynek keretében a tagok akciósújság hirdetésekkel, televíziós reklámhirdetéssel, folyamatos Facebook támogatással és vásárlói edukációval támogatják a hazai tej és tejtermék vásárlását az áruházláncokban. Ennek keretében 2018. október 18-24. között 20 Auchan áruházban

kóstoltatással és vásárlói edukációval egybekötött nyereményjátékban vehettek részt a vásárlók. Az áruházi kitelepülések más Terméktanács tagoknál is folytatódnak a későbbiekben.

Balázs Ildikó, az Auchan Retail Magyarország minőségügyi és vállalati kapcsolatok igazgatója a ’Magyar hónap’ kapcsán elmondta: „Elkötelezettek vagyunk a tejtermékfogyasztás népszerűsítésében, többek között ezért léptünk be a kiskereskedők közül elsőként a Tej Terméktanácsba és helyezünk nagy hangsúlyt közös kezdeményezésekre. Stratégiánk, hogy kiemelten kezeljük a jó minőségű, helyi és egészséges termékeket, így az általunk eladott friss tejek közel 100 százaléka magyar termelőtől származik.

 

Forrás: Auchan Magyarország Kft./Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács