0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Készpénzmentes OTP fiók nyílt az Árkádban

A hazai banki gyakorlatban egyedülálló kialakítású és felszereltségű bankfiókot nyitott az OTP Bank november 20-án Budapesten, az Örs vezér téren található Árkádban.

Az új innovációs fiókban olyan fejlesztéseket mutatnak be, amelyeket az ügyfél-visszajelzések alapján a későbbiekben a teljes országos hálózatukban is elérhetővé tesznek.

Ez a bankfiók innovatív, készpénzmentes, tabletekkel és okos ATM-ekkel felszerelt. Környezetvédelmi és hatékonysági okok miatt mérséklik a hagyományos papír alapú ügyintézést. A fejlesztés jelentőségét mutatja, hogy az új fiókot Csányi Sándor elnök-vezérigazgató nyitotta meg.

Az MTI kérdésére Csányi Sándor jelezte:

a digitalizáció miatt nincs szükség a fiókok számának jelentős csökkentésére, a fiókok működésekor azonban előtérbe kerülnek a tanácsadói jellegű szolgáltatások.

Az innovatív fiók kiépítése hozzávetőleg 400 millió forintba került – mondta Csányi Sándor.

Minden esély megvan rá, hogy idén egy milliárd euró körül lesz az OTP-csoport idei egész éves nyeresége. Azokban az országokban, ahol az OTP-csoport tevékenykedik, idén mindenütt gazdasági növekedés tapasztalható, Magyarországon kiemelkedően, mintegy 5 százalékkal bővülhet a gazdaság 2018-ban. A csoport idei első háromnegyed éves gyorsjelentése is alátámasztotta, hogy kiugró eredmény várható az idén – mondta Csányi Sándor.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/MTI