Back to top

Élelmiszerveszteség a feldolgozóiparban: technológiai szükségszerűség vagy felelős stratégiával, együttműködéssel kezelhető kihívás?

2018. november 22.
Budapest
Agrárgazdasági Kutató Intézet

Időpont: 2018. november 22., csütörtök 10:00 óra

Helyszín: Agrárgazdasági Kutató Intézet (1093 Budapest, Zsil utca 3-5.; földszinti konferenciaterem)

Program:

  • 09:30–10:00 Regisztráció, vendégek érkezése
  • 10:00–10:05 Köszöntő - Dr. Kemény Gábor mb. főigazgató
  • 10:05–10:45 Veszteségek keletkezése a magyarországi élelmiszeriparban – kérdőíves és mélyinterjús kutatásunk eredményei - Dr. Kürthy Gyöngyi agrárgazdasági kutatási igazgatóhelyettes
  • 10:45–11:50 Kérdések és válaszok, kötetlen, interaktív beszélgetés a témában - moderátor: Dr. Dudás Gyula osztályvezető
  • 11:50–12:00 Zárszó - Dr. Kürthy Gyöngyi agrárgazdasági kutatási igazgatóhelyettes

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet, jelentkezési határidő: 2018. november 19.