0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Túlzásba vitték az újévi fogadalmakat a new yorkiak

Kígyózós sorok álltak a salátabárok előtt, míg a gyorséttermek kongtak az ürességtől. Helyenként száznál is többen vártak arra, hogy alacsony kalóriatartalmú ebédhez jussanak.

Sokan fogadták meg az Új Évben, hogy egészséges életmódra váltanak New Yorkban. Emiatt aztán a forgalmasabb helyeken lévő salátabárok rekordforgalmat könyvelhettek el. Voltak olyan helyek, ahol száznál is több ember állt sorban.

A kiszolgálók szerint azonban ez nem meglepő, és minden évben ez történik január elején. Aztán a lelkesedés szépen lassan alábbhagy.

Ezzel szemben a gyorséttermek forgalma erősen megcsappant. A New York Post portáljának nyilatkozó biztonsági őrök és dolgozók elmondása alapján a december egy zűrös hónap, rengeteg turista fordul meg náluk. Ezzel szemben januárban teljesen lelassul az élet.

A salátabárok közül vannak, melyek meg is lovagolják ezt a lehetőséget, és külön promóciókkal készülnek az újévi fogadalmukat betartani kívánóknak. A felkészültebb helyeken pedig kiszállítást is lehet kérni, így azok is betarthatják fogadalmukat, akik nem elég türelmesek a kígyózó sort végigvárni.

Forrás: nypost.com