0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Megnyílnak a kertészettudomány laborjai

Még nem tudod, hol tanulj tovább, milyen pályát válassz, de érdekel a kertészettudomány? Látogass el január 23-án a Szent István Egyetem budai Kertészettudományi Karára, a Nyílt Nap - Nyílt tanszék - Nyílt labor program keretében.

A Kertészettudományi Kar vezetése, oktatói és hallgatói szeretettel várják a döntés előtt állókat, családjukat, barátaikat a kar Nyílt Napjára. A rendezvény keretében megismerkedhetnek képzési szerkezettel, az induló szakokkal, az oktatási alapelvekkel, és a karra felvett diákok előtt álló lehetőségekkel. A kart, a felvételi eljárás sajátosságait és a hallgatói életet bemutató előadások után az érdeklődők beszélgethetnek is az oktatókkal, jelenlegi hallgatókkal. Majd bepillantást nyerhetnek a tanszékek életébe, megtekinteni az ott folyó munkákat, kutatásokat.

A január 23-án látogatható tanszékek: Borászati Tanszék, Zöldség- és Gombatermesztési Tanszék, Talajtan és Vízgazdálkodás Tanszék, Szőlészeti Tanszék, Növényélettan és Növényi Biokémia Tanszék, Rovartani Tanszék, Műszaki Tanszék, Növénykórtani Tanszék, Ökológiai és Fenntartható Gazdálkodási Rendszerek Tanszék, Növénytani Tanszék.

 

Forrás: kertk.szie.hu