0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Technológiai újdonságok az AXIÁL standon, az AgrárgépShow szakkiállításon

A hagyományokhoz hűen az AXIÁL Kft. 2019. január 23. és 26. között ismét megrendezi 5-let Show névre keresztelt színpadi produkcióját, melyet naponta kétszer, 11:00 és 13:30 órai kezdettel tekinthetnek meg a látogatók a Hungexpo D pavilonjában.

Az 5 újdonságot, 5 gyártó legújabb fejlesztését, illetve 5 jövőbe mutató konstrukciót bemutató műsor – melyet Vályi István, professzionális autós újságíró vezet – bővelkedik technológiai innovációkban. Prezentálják az AgrárgépShow pályázatán Gépesítés kategóriában Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjat kapott új CLAAS TUCANO 450 kombájnt, valamint a különdíjban részesített Fendt 943 MT hevederes traktort és a Horsch LEEB 4 AX vontatott szántóföldi permetezőgépet. Bemutatják a 9 méteres maximális emelési magassággal rendelkező Manitou MLT 961 145 V+ rakodógépet, illetve a DeLaval márkájú VMS V300 típusú fejőrobotot, melynek hivatalos forgalmazását az AXIÁL Kft. 2018. december 1-jével kezdte meg hazánk egyes régióiban.

CLAAS TUCANO 450 kombájn

A szalmarázóládás CLAAS TUCANO kombájnok legnagyobb tagja az elismert és egyedülálló CLAAS APS cséplőrendszer, a 7,7 literes, TIER V emissziós normának megfelelő, 313 lóerős motorteljesítményű Mercedes-Benz motor, a DYNAMIC POWER intelligens motormenedzsment, az új CEBIS terminál és új elrendezésű kezelőegységek, a 10.000 literes magtartály, illetve AUTOSLOPE szelelőventilátor-fordulatszám állítás kombinációjával, biztos, hatékony és gazdaságos betakarítást garantál minden körülmény között.

Fendt 943 MT erőgép

Az új Fendt 900 Vario MT hevederes traktorcsalád elsősorban nagy területen gazdálkodóknak készült, akiknek fontos a maximális hatékonyság. A 943 MT 431 lóerős, járószerkezetének köszönhetően kiemelkedő a területteljesítménye, haladása egyedülállóan komfortos. A fejlesztés egyik legfőbb célja a menettulajdonságok lényeges javítása volt. Az új rugózási rendszer négy eleme a légrugós vezetőülés, a kétpontos fülkerugózás, az új SmartRide felfüggesztés és az áttervezett hevederrugózás, a ConsantGrip.

Manitou MLT 961 145 V+ rakodógép

Ízlelgessük a műszaki paramétereket, amit ez a számsor takar. 145 – evidens, ennyi lóerős a motor, ez még nem gigantikus. 961 már annál inkább, ugyanis ez a gép teherbírását kódolja. Maximális teherbírása hat tonna, amiben az a „poén”, hogy nyolc méteres emelési magasságnál is tuja. 9 – ez a maximális emelési magasság, ahol még mindig 5 tonnára képes. A betűket se hagyjuk szó nélkül, hiszen ilyen emelési magasságra egy építőipari kivitel is képes. Igen ám, de az MLT fokozott igénybevételre, mezőgazdasági alkalmazásra készült. Négy köbméteres kanalával villámgyorsan rakodhat.

Horsch Leeb 4 AX permetezőgép

Kisebb gazdaságok belépő szintű gépe, de ugyanazzal a jól bevált szórókeret-megoldással rendelkezik, amely a nagyobb testvérein – Horsch Leeb LT és GS típusokon – már bizonyított. A 3800 literes tartállyal szerelt AX 18-30 méter keretszélesség között rendelhető. Minden keretmérethez a gyár által legoptimálisabbnak ítélt szakasz darabszám és méret tartozik, ami kategóriánként változik. Az AX permetezők esetében is giroszkópos keretvezérlést találunk, amely továbbra is lehetővé teszi a nagy sebességű permetezést és a keret kitűnő vezetését. Szivattyú tekintetében egy 270 liter/perc teljesítményű membrán szivattyú tartozik a géphez, amely opcióban 400 liter/perces változattal is kérhető. Nyomtávot egyszerűen, a tengelyek széttolásával, illetve összehúzásával változtathatunk, amely így lehetővé teszi a 1,5 és 2,25 méter közötti értékek beállítását. A gép mindössze 3,5 tonna önsúllyal rendelkezik. Minden AX permetező ISOBUS kompatibilis.

DeLaval VMS V300 fejőrobot

A VMS V300 a DeLaval fejőrobotok negyedik generációja. Egy DeLaval VMS V300 fejőrobot 60-70 tehén fejését tudja elvégezni naponta. A DeLaval fejőrobot rendszer szabad tehénforgalomban és irányított tehénforgalmi rendszerben is használható, ahol intelligens kapuk vezérlik a tehenek mozgását az istálló területei között. Irányított tehénforgalommal jelentős munkamegtakarítás érhető el. A DeLaval VMS™ V300 fejőrendszer sokkal több, mint csak egy robot, teljes integrált megoldás, amely tartalmazza az istállótechnológiát, hűtési rendszert, kiszolgáló berendezéseket és egyéb, a tehénkomfort biztosítására szolgáló felszereléseket is.

Látogasson el Ön is 2019. január 23. és 26. között az AgrárgépShow D pavilonjába és tekintse meg a technológiai innovációkat, illetve azon kiemelt termékeket melyeket az AXIÁL Kft. vonultat fel az 5-let Show-ban!

Forrás: Axiál Sajtóközlemény