0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Münchenben a Mátraparkett

2019. január 14-19 között megrendezésre kerül Közép-Európa egyik legjelentősebb Építkezési – Építészeti Kiállítása, a BAU 2019 München, melyen több, mint 200 ezer négyzetméteren várják az érdeklődőket.

A 2200 kiállító közül az EGERERDŐ Zrt. Mátraparkett egysége az A5-ös csarnok, 416-os standján várja a látogatókat. A magyarországi cég először állít ki Münchenben, felhasználva az előző évek tapasztalatait, melyeket Oroszországban és Németországban, a hannoveri kiállításon szerzett.

A szervezők idén több mint negyedmillió látogatót várnak a kiállításra, mely összesen 19 csarnokban mutatja be a klasszikus és modern építészeti alapanyagokat, technológiákat.

A Mátraparkett letisztult vonalvezetésű, klasszikus kiállítói standjával képviseli a félévszázados múltra visszatekintő parkettagyártást, melynek új távlatokat és piacokat nyithat a 2019-es München Bau kiállítás.

A nemzetközi kiállításon fő cél a meglévő partnerkapcsolatok ápolása mellett a németországi vásárlói kör kiépítése. A gyártó bízik abban, hogy prémium kategóriás termékei megnyerik a német piac bizalmát és a kiállításon résztvevő több tízezer építész és mérnök szívesen ajánlja beruházóinak a magyarországi cég termékeit.

Forrás: EGERERDŐ Zrt. sajtóközlemény