0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

Minden, amiről tudni kell: Agrárium 2019 konferencia

A legfontosabb idei szabályozási és piaci változásokról tájékozódhatnak az agrárgazdaság szereplői az Agrárium 2019 konferencián, amelyet március 7-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio gazdasági portál. A konferencia célja, hogy gyakorlati információkat nyújtson az ágazat résztvevőinek az agrártámogatások megszerzéséhez és segítse eligazodásokat a változó jogszabályi és piaci körülmények között.

Hetedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio immár hagyományosnak számító kora tavaszi agrárkonferenciáját, amellyel a minél jobb gazdálkodási eredmények megalapozásában igyekszik segítséget nyújtani a gazdálkodóknak, illetve az élelmiszergazdasági szereplőknek.

Az Agrárium 2019 elnevezésű eseménynek a kecskeméti Four Points by Sheraton hotel és konferenciaközpont ad otthont március 7-én.

A konferencia tervezett kiemelt témái között az idei kérelembeadás tudnivalói, a földpiaci szabályozási változások, az agrárfinanszírozási lehetőségek, az új állattenyésztési törvény és a takarmányozás kérdései, az inputpiaci trendek, illetve a generációváltás és a Magyar Élelmiszerkönyv revíziójának témakörei egyaránt szerepelnek. Az Agrárium 2019 konferenciáról szóló tájékoztatás itt érhető el. (x)

Forrás: Portfolio