0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Fényshow a KITE termében

Gazdagon berendezett különteremben, óránként megrendezett fény- illetve lézershow-val, valamint rengeteg géppel várta az érdeklődőket a KITE Zrt. az AGROmashEXPO-n.

Látványos fényshow-t mutatott be minden óra harminc perckor a KITE Zrt. az AGROmashEXPO alkalmával. Az integrátorcég az egyébként is nagyméretű, gazdagon berendezett részlegében mutatkozott be a gépes szakkiállításon. A KITE területén, amelyet standnak semmiképp, inkább különteremnek lehet nevezni, számos gépet állítottak ki.

A bemutatott gépek között kertészeti, talajmegmunkáló, és szántóföldi munkához használható berendezések egyaránt voltak. A lehető legváltozatosabb méretekben bemutatott gépek közül a legkisebb kertészeti és a legnagyobb szántóföldi gazdaságok képviselői egyaránt megtalálhatták a nekik való berendezést. A gépeket a legkisebb szakértők is megtekintették, hiszen azoknál, amelyekbe be lehetett ülni, a gyerekek egymásnak adták a kormányt.

Különösen nagy sikert aratott a gyerekek körében a legnagyobb berendezés, egy kombájn, amelyre a bátrak fel is másztak.

A legnagyobb érdeklődést azonban minden bizonnyal a KITE által bemutatott, minden óra harminc perckor megrendezett fény- illetve lézershow volt. A látványos effekteket nagyméretű, falra vetített képek, és dinamikus, dubstep zene kísérte. A vetítés fő témáját a KITE által forgalmazott gépek modernitása, üzemanyag-takarékossága, és általában hatékonysága adta.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu