0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 23.

A minőségi munkához minőségi munkaruházat szükséges

A precíz munkához elengedhetetlen a megfelelő minőségű és kényelmes munkaruházat. Aki napi 14-15 órát dolgozik, az tisztában van ezeknek a paramétereknek a fontosságával. A Grandis Kft. az efféle igények kielégítésére szolgáltat prémium kategóriás munkavédelmi lábbeliket, felső- és alsóruházatot.

A 2001 óta működő, Veszprémi székhellyel rendelkező cég sajátmárkás termékeket importál. A Grandis Kft. arculatában kiemelkedő fontosságú az egyediség kialakítása. Ehhez olyan partnercégekkel kötöttek szerződést, mint az olasz Dike, vagy a kiváló minőséget nyújtó ukrán Talan, akik speciális munkavédelmi lábbeliket forgalmaznak. Munkaruházat tekintetében szintén olasz minőséget képviselő Diadora Utility látja el a vevőközönséget.

A 15 embert foglalkoztató cég most kezdett el nyitni a külföldi piac felé, exporttevékenységüket főképpen Románia, Ausztria, illetve Szlovákia irányába tűzték ki. .

Termékeik női és férfi modellben is megtalálhatóak. A munkavédelmi termékeik mellett egészségügyi, vendéglátói, szálloda- és vegyipari, valamint könnyűipari ruházatokat és kiegészítőket is forgalmaznak.

Alapvetően prémium kategóriás termékeket kínálnak, de a szolidabb jövedelemmel rendelkező vevők is megtalálják számításaikat. A vállalat kiegészítő termékként elkezdte forgalmazni a görög Galaxy munkakesztyűket is, ami eddig nem volt elérhető a termékpalettájukon, igény szerint pedig fülvédőket és lábzsákokat is beszereznek, ha a vevő igényt tart rá.

Idén 16. alkalommal állítanak standot az AGROmashEXPO-n. A rendszeres megjelenést fontosnak tartják, mivel az expo lehetőséget ad, hogy felmérjék a vevők visszajelzéseit a termékeikkel kapcsolatban. A kétkezi munkát végző embereket tartják potenciális vevőkörnek, elérhető áron, jó minőségbe érik el őket.

„Nem mindegy, hogy az ember egy kényelmetlen lábbeliben van egész nap, és később térd- vagy gerincproblémákkal fog küzdeni, vagy olyan terméket használ, ami amellett, hogy kényelmes, a test épségét is védi”.
Forrás: magyarmezogazdasag.hu