0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Hódítsa meg a lengyel piacot!

Őszi, Lengyelországi élelmiszeripari kiállításra szervez közösségi részvételt az AMC. A magyar stand hatvan négyzetméteres lesz, március 29-ig kell jelentkezni.

Szeptember 30. – október 3. között Poznanban rendezik a Polagra Food nemzetközi élelmiszeripari szakkiállítást. Ahogy az Agrármarketing Centrum beharangozójából kiderül, az elmúlt években jelentős átszervezésen esett át a hagyományos Polagra vásár.

Az élelmiszer rész, a Polagra Food időben is elvált a Polagra mezőgazdasági részétől, amely Polagra Premiery néven született újjá januári időpontban, kétéves periodicitással. A szétválás lehetővé tette egy igazán professzionális, kizárólag a szakmai közönségnek szóló üzleti típusú élelmiszer-kiállítás megszervezését, amire a kiállítók már régóta vágytak.

A 2018. évi első önálló Polagra Food adatai biztatóak: 16 országból 170 kiállító és 3221 kizárólag szakmai látogató érkezett: üzletemberek, kiskereskedelmi láncok beszerzői, vendéglátóipari szakemberek. A Polagra Fooddal egy időben tartják a Polagra Tech (élelmiszer-gépipar), a Polagra Gastro (vendéglátóipar) és a Taropak (csomagolóipar) kiállításokat.

Az AMC legutóbb 2016-ban szervezett közösségi magyar részvételt az önálló Polagra Foodon 60 négyzetméteren húsáruval, fűszerekkel, pékáruval és snack-termékekkel.

A kiállításon is beigazolódott, hogy a hagyományok okán keresik a magyar termékeket Lengyelországban, versenyképes kínálattal van mit keresnünk ezen a 38 milliós bővülő piacon.

Akit érdekel az idei részvétel lehetősége, annak az AMC szervezésében megvalósuló közösségi magyar standot ajánljuk figyelmébe. Az idén is 60 négyzetméteres területet rendeznek be, ezen lehet standrészt igényelni. Az egységes arculati elemekkel felépített nemzeti standon megjelenő kiállítóknak árubemutatási és információs lehetőséget, közös tárgyalási felületet biztosít az AMC.

A jelentkezési határidő március 29., a kiállításról itt, a közösségi standról itt olvashatók a részletek.

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu