0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Írj, rajzolj és nyerj! – pályázat iskolásoknak

Szemléletformálás a Füvészkertben elnevezéssel hirdet pályázatot a Füvészkertért Alapítvány és a Szamóca Kiskertész Tanoda 4-5-6-7 osztályos budapesti osztályok számára.

A szervezők azt kérik a pályázóktól, hogy rajzoljanak, vagy írjanak esszét és használjanak minél érdekesebb, innovatívabb technikákat.

A felhívás szerint három témában is lehet alkotásokat beküldeni:

Növényi sokféleség: Rajzoljátok, vagy írjátok le, hogy mit jelent számotokra a növényvilág sokfélesége.

Komposztálás: A pályázatra olyan rajzokat, képzőművészeti alkotásokat várunk, melyek tükrözik a komposztálás folyamatát, eredményét /vagy egy esszét arról, hogy milyen anyagokat lehet komposztálni, mire használható az előállított komposzt.

Városi kertészkedés: Mutassátok be, hogy hogy lehet akár egy teraszon is kertészkedni, mit lehet felnevelni. Rajzoljátok, írjátok le, vagy az osztály által eddig felnevelt növények fotóiból készítsetek kollázst.

A pályázaton indulhat bármely budapesti 4-5-6-7 osztályos iskolai osztály.

A nyertes osztályok ingyenesen vehetnek rész vezetett sétán, illetve gyakorlati kertészkedős foglalkozáson a Füvészkertben, ahol több tematika közül is választhatnak.

Beküldési határidő: 2019. február 28., az eredményhirdetésre pedig március 11-én kerül sor.

Részletesebb információ a jelentkezésről itt található: http://www.gyerekkertesz.hu/szemleletformalas-a-fuveszkertben-2019/

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu